Έρμαιο στα χέρια "ευπαθών" ολόκληρη η Ελλάς! Ανίκανη η κυβέρνηση παραδίδει τη χώρα στην ανομία

Έλληνες  08/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται τις τελευταίες δυο ημέρες δυστυχώς δεν είναι πρωτοφανή. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εγκληματικότητας και παραβατικότητας της συγκεκριμένης αυτοαποκαλούμενης ‘’μειονότητας’’ (Ρομά) η οποία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και ορισμένες φορές κατορθώνει να την αφαιρεί από πολλούς συνέλληνές μας.

Η πολιτική του κατευνασμού και της ανεκτικότητας απέναντι στους παραβατικούς απεδείχθη περίτρανα ότι δεν λειτουργεί, και ο όρος "αίσθημα ασφάλειας" μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ειπωθεί στην Ελλάδα του 2022.

Από την πλευρά της η Ελληνική αστυνομία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατεύσει τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών, όμως η πολιτεία της θέτει συνέχεια τροχοπέδη δίνοντας κατευθύνσεις που της στερούν τη δυνατότητα να εκτελέσει τα καθήκοντά της προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το κράτος φτάνει στο σημείο να τιμωρεί τον αστυνομικό όπως στη συγκεκριμένη υπόθεση όπου τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Τους εγκληματίες όμως τους χαϊδεύει.

Ο Κύριος Θεοδωρικάκος και συνολικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απεδείχθησαν ανίκανοι να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών αλλά και τις ζωές των αστυνομικών αφήνοντάς τους στο έλεος του Θεού τόσο από νομοθετικής όσο και από υλικοτεχνικής απόψεως. Όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως απέδειξαν πως βλέπουν το σώμα της Ελληνικής αστυνομίας ως υποχείριο και αποδιοπομπαίο τράγο, έρμαιο στις ορέξεις τους.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν, είναι και θα είναι έμπρακτα στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας της Πατρίδος μας με προτάσεις και σχέδιο για την ολική ανοικοδόμηση του σώματος όπως το δόγμα της μηδενικής ανοχής, την απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής, με αλλαγή του νομικού πλαισίου όπου θα δίνεται το δικαίωμα χρήσης του οπλισμού στον αστυνομικό όταν αντιμετωπίζει ένοπλους εγκληματίες και φυσικά θα μπει οριστικό τέλος σε άβατα και καταυλισμούς εγκληματικότητας, δημιουργώντας ειδικές ομάδες δράσης στα πρότυπα της Βραζιλίας.

Έτσι θα σταματήσουμε την επέλαση της παρανομίας και της παραβατικότητας στην Πατρίδα μας!

Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Στέλεχος της Νεολαίας Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης