Αίσχος! Χαρές και πανηγύρια για τους Δημάρχους Λέρου και Μπόντρουμ - Λίγες μέρες μετά τις νέες προκλήσεις των Τούρκων!

Έλληνες  14/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε εκδήλωση που οργανώθηκε από το Δήμο Λέρου για τους απόδημους Έλληνες , ο δήμαρχος κ. Κόλιας Μιχάλης βράβευσε  τον Δήμαρχο του Bodrum κ. Αχμέτ Αράζ  για την "άριστη συνεργασία σε θέματα τουρισμού αλλά και φιλίας των δυο λαών".

Μάλιστα ο ανεκδιήγητος δήμαρχος δεν δίστασε να σηκώσει τον Τούρκο ομόλογό του να χορέψει σε παραδοσιακούς μουσικούς ρυθμούς!

Να σημειωθεί ότι καλεσμένοι ήταν και ο Δήμαρχος του Τουρκικού Δήμου Μιλήτου κ.Μαχάμετ Τολάτ αλλά και ο Πρόεδρος του Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητήριου  κ. Τεζίτ Οζερ.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι όλα αυτά τα εδάφη αποτελούσαν και αποτελούν αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού, καλό θα ήταν να ερωτηθούν οι Τούρκοι Δήμαρχοι -που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση- ποια οι γνώμη τους για τις αιτιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο (περι γαλάζιας πατρίδας κτλ) και βεβαίως για την παράνομη κατοχή της Κύπρου μας. Συμφωνούν;

Ως Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υπέρ του αμοιβαίου σεβασμού και της συμφιλίωσης με τους λαούς που δεν διέπονται από εχθρικές διαθέσεις απέναντί μας. Η τουρκικός έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν είναι έναν από αυτούς, συνεπώς, δεν υπάρχει καμία φιλία με τους εκπροσώπους της τουρκίας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης