Ακόμα και τα συστημικά ΜΜΕ αναγκάζονται να παραδεχθούν την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της λαθρομετανάστευσης: «Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας»

Έλληνες  20/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ανεξέλεγκτοι εξτρεμιστές «περιπολούν» στα στέκια των αλλοδαπών, τρομοκρατούν και επιβάλλουν την τήρηση των θρησκευτικών νόμων κρατώντας πτυσσόμενα κλομπ, ενώ δεν διστάζουν να δείρουν ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δεν τηρούν, κατά τα δικά τους πρότυπα, τους κανόνες του Ισλάμ. Η δράση μιας πολυπλόκαμης εγκληματικής οργάνωσης και των λεγόμενων «Μουταουίν», που ελέγχουν αν τηρείται η σαρία, έχει προκαλέσει τον τρόμο σε χιλιάδες μετανάστες.

Στην περίπτωση της «Ισλαμικής Αστυνομίας», σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν έρθει σε γνώση συστημικών εφημερίδων, πρόκειται για εξτρεμιστές που σχεδόν «περιπολούν» στα στέκια των αλλοδαπών, τρομοκρατούν και επιβάλλουν την τήρηση των θρησκευτικών νόμων.

Η αυτόκλητη «θρησκευτική αστυνομία», κρατώντας πολλές φορές και πτυσσόμενα κλομπ, δεν διστάζει να δείρει ανηλεώς ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δεν τηρούν, κατά τα δικά τους πρότυπα, τους κανόνες του Ισλάμ.

Αν π.χ. μια γυναίκα δεν φορά σωστά τη μαντίλα της ή αν δεν εφαρμόζουν τη σαρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στον περασμένο Μάιο καταγράφηκε περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ιρανής υπηκόου. Δράστες ήταν αλλοδαποί οι οποίοι βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη χτύπησαν άσχημα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γεγονός φέρεται ότι σχετίζεται με ομάδες αλλοδαπών οι οποίοι κατά καιρούς βγαίνουν στους δρόμους για να επιβάλουν τους μουσουλμανικούς κανόνες.

«Δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό. Υπάρχουν πολύ περισσότερα που είτε αποκρύβονται είτε χαρακτηρίζονται ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ληστεία. Όμως, έχουν σαφή θρησκευτικά χαρακτηριστικά και είναι σίγουρα οι λεγόμενοι Μουταουίν», είπε στον Τύπο στέλεχος της Αστυνομίας.

Ανάλογες επιθέσεις είχαν καταγραφεί και την περίοδο 2017-2018 όταν και ομάδες μεταναστών από το Μπανγκλαντές είχαν οργανωθεί και έκαναν σχετικές επιθέσεις. Οι «Μουταουίν» είχαν επιτεθεί σε ζευγάρι ομοεθνών τους δένοντας τον άνδρα και χτυπώντας τη γυναίκα γιατί δεν είχε… καλύψει το πρόσωπό της. Οι «περιπολίες» κάτω από την Ομόνοια, στην Πλατεία Βάθη, στο Μεταξουργείο, στην Κυψέλη, αυξάνονται την περίοδο του Ραμαζανιού. Η «Ισλαμική Αστυνομία» αναζητεί όσους δεν… σέβονται τη γιορτή και τους δέρνουν ή τους εκφοβίζουν.

Την ευθύνη για την κατάσταση στη πρωτεύουσα της Ελλάδας φέρει αποκλειστικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η δημιουργία γκέτο και η αδιαφορία για την εγκληματικότητα, εδώ μας οδηγούν. Από την άλλη εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουμε συντάξει ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα, για την πάταξη της εγκληματικότητας, για τη λύση της λαθρομετανάστευσης, για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική. Ας δυναμώσουμε τη φωνή μας από τη μία άκρη της χώρας ως την άλλη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης