"Ανάπτυξη" επί Νέας Δημοκρατίας: 1.265.675.000 $ για τουρκικά προϊόντα σε έξι μήνες

Έλληνες  08/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ανακοινώθηκε πως στους 6 πρώτους μήνες του έτους αυξήθηκαν οι εξαγωγές της Τουρκίας προς την Ελλάδα. Η Τουρκία στους 6 πρώτους μήνες του έτους, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, πούλησε περισσότερα προϊόντα στην Ελλάδα. Η Τουρκία στο εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2021 πραγματοποίησε εξαγωγές αξίας 1 δις 265 εκ. 673 χιλιάδων δολαρίων.

Μετά από την Συρία, η Ελλάδα ήταν η δεύτερη γειτονική χώρα για την Τουρκία με τις περισσότερες εξαγωγές. Σε σχέση με πέρσι τους πρώτους 6 μήνες, υπήρξε μία αύξηση 51,7% στα προϊόντα που προμηθεύτηκε η Ελλάδα από την Τουρκία.

Εξετάζοντας την κατανομή των εξαγωγών της Τουρκίας στην Ελλάδα σε 6 μήνες ανά τομείς, κατατάσσεται πρώτος ο τομέας «χημικές ουσίες και προϊόντα». Ο τομέας αυτός ακολουθείται από τους τομείς «σπόροι, όσπρια, ελαιούχοι σπόροι και προϊόντα» και ο τομέας του χάλυβα.

Βλέπουμε πραγματικά ποια είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η Νέα Δημοκρατία. Το λυπηρό δεν είναι μόνο το ποσό αλλά και τα προϊόντα που αγοράζουμε από την Τουρκία. Ευτυχώς, πλέον, υπάρχει το εθνικό κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, μέσα από το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του οποίου παρουσιάζεται μία αναλυτική σειρά κινήσεων για να αναπτυχθεί πραγματικά η ελληνική οικονομία και για να αναθερμανθεί ξανά η αγροτική παραγωγή της χώρας, που κυριολεκτικά διαλύεται τις τελευταίες δεκαετίες.

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης