Ανοδική τάση σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις!

Έλληνες  25/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου,

υποψήφια βουλευτής

Ακόμη και στους αριθμούς δεν μπορούν να κρυφτούν. Μας παρουσιάζουν στις δημοσκοπήσεις αναπόφευκτα, καθώς ο κόσμος απαντά, πλέον όμως συμπεριλαμβάνουν ακόμη πιο ψηλά τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Έντρομοι διαπιστώνουν την απήχηση του κόμματος, φοβισμένοι «κατεβάζουν» τα ποσοστά, για να κρυφτούν πίσω από την κουρτίνα. Ο λαός άρχισε να τους θεωρεί τελείως ευτελισμένους. Ο λαός τους έχει καταλάβει!

Και πως να μην τους θεωρεί εχθρούς, μιας και η ακρίβεια καλπάζει, η μέση οικογένεια εξαφανίζεται, η φτωχή οικογένεια εξαθλιώνεται. Αγαθά πρώτης ανάγκης και ρεύμα κάνουν τον κόσμο να υποφέρει από την εκτίναξη των τιμών τους, ένα κόσμο που έμεινε απροστάτευτος από τους κυβερνώντες, που βλέπει μια αντιπολίτευση που κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό της. Αυτοί θέλουν να ξανακυβερνήσουν την χώρα;

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εγκληματήσει και συνεχίζουν ακάθεκτοι;

Που έχουν φέρει την εστίαση στο αμήν, οι επαγγελματίες της οποίας ή βάζουν ή βλέπουν το λουκέτο μπροστά τους, με το προσωπικό να ενισχύει τους τραγικούς δείκτες ανεργίας που επίσης βλέπουμε να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, με την κυβέρνηση σε πανικό και την αντιπολίτευση στον κόσμο της, η δημιουργία πολυτελών ΚΥΤ για τους λαθρομετανάστες και η υπάρχουσα κατάσταση σε πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, άμοιρα νησιά) που ευθαρσώς λένε ότι θα «υπάρξει αντικατάσταση του χαμένου πληθυσμού λόγω της υπογεννητικότητας στην χώρα μας και λόγω μετανάστευσης νέων εκτός Ελλάδος», καταλαβαίνετε πλέον τι μέλλον επιδιώκουν να φέρουν.

Αν αυτό δεν είναι εγκληματικό, τότε πραγματικά τι είναι; Αν δεν είναι σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας, των Ελλήνων, της πατρίδας τότε ποιο είναι; Το βλέπουν και αυτοί που επίσης εγκληματικά σιωπούν. Σύντομα όμως θα καταλάβουν τι έχει γίνει, θα είναι αργά όμως.

Η αντίδραση πρέπει να έρθει τώρα. Με αγώνα, με πίστη για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας, για τους Έλληνες,  τους πολίτες της χώρας μας. Να πάψουν με το «μπαμπούλα» της πανδημίας, και την μετατροπή  ενός θέματος υγείας σκανδαλωδώς πια, σε πολιτικό, να συνεχίσουν να απειλούν τον λαό με πρόστιμα και συνεχές οικονομικό αιμάτωμα με υποχρεωτικά τεστ, ενώ την ίδια στιγμή δείχνουν πόσο νοιάζονται για τους πλειστηριασμούς που θα κάνουν τον κόσμο να χάσει την περιουσία του.

Ο χρόνος σας τελειώνει .Οι ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται δίπλα σε κάθε επαγγελματία, σε κάθε πολίτη που υποφέρει. Οι θέσεις μας για όλα αυτά τα ζητήματα είναι ξεκάθαρες. Βρισκόμαστε δίπλα σας και σας ενημερώνουμε με φυλλάδια, με συζητήσεις, με προτάσεις που διαμορφώνουμε μαζί σας, καθώς είμαστε βγαλμένοι από τα δικά σας σπλάχνα και όχι από τζάκια που λυμαίνονται μια ζωή την πατρίδα μας.

Έφτασε όμως ο καιρός…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης