Ξάνθη: Ανοιχτή εκδήλωση από το Εθνικό Κόμμα την Κυριακή 10/7

Έλληνες  03/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει ξεκινήσει την ενημερωτική του εκστρατεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την Κυριακή 10/7/22 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "EIΡΗΝΗ" στην ακριτική μας Ξάνθη (οδηγίες εδώ: https://goo.gl/maps/Ws8puQEhCQD6zaNCA ) διοργανώνουμε ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ιδρυτής του κόμματός μας, Ηλίας Κασιδιάρης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νίκος Λαζαρίδης, ο γνωστός Youtuber και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης Λευτέρης (Terry) Χατζηιερεμίας, ο Δικηγόρος Πέτρος Δημητριάδης και ο Αστέριος Χασάπης, στέλεχος του κινήματος και μέλος του συντονιστικού Θεσσαλονίκης.

Καθημερινά τα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στελεχώνονται από διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες ώστε να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη. Εάν ενδιαφέρεσαι και εσύ, να δώσεις αυτήν την μάχη μαζί μας και να ενταχθείς στα ενωτικά μας ψηφοδέλτια, επικοινώνησε με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κόμματος.

Παρακαλούνται τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος απο την Ξάνθη και τις γύρω περιοχές να παρευρεθούν για να ενημερωθούν για τον πολιτικό μας σχεδιασμό και την κάθοδο του κόμματος μας στις επόμενες εκλογές.

Διοργάνωση: Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ - Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937117800


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης