Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα ο Πλεύρης – Φοβερές αποδοκιμασίες από Υγειονομικούς

Έλληνες  22/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και φωνάζοντας «παραιτήσου», Υγειονομικοί που διαμαρτύρονταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά των αναστολών εργασίας, «υποδέχθηκαν» τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία. Ήρθε, για πρώτη φορά, αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Μακριά από το Μαξίμου, όπου και να πηγαίνουν αποδοκιμασίες και οργή θα βρίσκουν μπροστά τους.

Εδώ να τονίσουμε ότι με το καλημέρα ο Πλεύρης προκάλεσε ένα μπάχαλο γύρω από τα μέτρα στα οδοντιατρεία. Αντιμέτωπη με ακόμα ένα κυβερνητικό αλαλούμ βρέθηκε χθες η ελληνική κοινωνία. Αυτή τη φορά το μπάχαλο αφορούσε τον τρόπο και τους όρους κάτω από τους οποίους θα πραγματοποιούνται οι επισκέψεις στα οδοντιατρεία, καθώς οι αρχικές… τραγικές κυβερνητικές αποφάσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των οδοντιατρικών συλλόγων αλλά και πλήθος αποριών στον κόσμο. Αρχικά, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 4337/18.09.2021, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι πολίτες θα προσέρχονταν στα οδοντιατρεία με τεστ, οι πρώτοι με rapid και οι δεύτεροι με μοριακό. Σε rapid test, όμως, θα υποβάλλονταν όχι μόνο οι ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί! Όπως ήταν λογικό, η… μπερδεμένη απόφαση που θα επιφέρει αφάνταστη ταλαιπωρία στους εμπλεκομένους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους οδοντιάτρους, με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής να διαφωνεί κάθετα και να εκφράζει την αγανάκτησή του.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η κυβέρνηση των… «αρίστων» και των «τεχνοκρατών» έκανε πίσω και άλλαξε την απόφαση, που είχε βγει λίγο πριν. Η σοβαρότητα πήγε περίπατο ξανά…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης