Απάντηση στη νεο...λέρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία μας

Έλληνες  14/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνας,

Στέλεχος της Νεολαίας Αθηνών

Μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 ετών από την προδοσία που τελέστηκε στην Λίμνη των Πρεσπών από τον Τσίπρα, τον Κοτζιά και την υπόλοιπη ανθελληνική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, παραχωρώντας το Ιερό Όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς  η Νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας “Σαν σήμερα, το 2018 υπογράφηκε η Ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών. Πολεμήθηκε λυσσαλέα από το εγχώριο κίνημα της περικεφαλαίας, και από σύσσωμο το δεξιό εποικοδόμημα του οποίου ηγήθηκε η ΝΔ του κ. #Μητσοτακης, η οποία, ευτυχώς, ως κυβέρνηση την εφαρμόζει”.                             

Σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση έχουμε να πούμε τα εξής: Καταρχήν η Συμφωνία των Πρεσπών στην πραγματικότητα η ελληνική ιστορία θα την καταγράψει ως Συμφωνία των Προδοτών διότι πρώτον σε ένα κρατίδιο που κήρυξε την ανεξαρτησία του μόλις το 1992 η «ελληνική διπλωματία και πολιτεία» παραχώρησε 2500 χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Δεύτερον διότι 2 μόλις μέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Ζάεφ σε συνέντευξή του δήλωσε: «Καταφέραμε να κερδίσουμε η Ελλάδα να μας αναγνωρίζει ως λαό, να αναγνωρίζει την γλώσσα μας έχουμε Μακεδονικό λαό, μακεδονική γλώσσα επιτέλους υλοποιείται η μακραίωνη φιλοδοξία των προγόνων μας». Με λίγα λόγια ο Ζάεφ μας λέει ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έδωσε στους Σκοπιανούς αυτό που για δεκαετίες πάλευαν. Όνομα, ταυτότητα, γλώσσα,  στοιχεία απαραίτητα ώστε στο άμεσο μέλλον να εγείρουν και εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της πατρίδας μας διεκδικώντας την υλοποίηση του οράματός τους που δεν είναι άλλο από την Προσάρτηση της Θεσσαλονίκης και την δημιουργία του Μεγάλου «Μακεδονικού Κράτους».                                                                                 

Τρίτον ως δικαιολογία για την σύναψη αυτής της κατάπτυστης συνθήκης ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας ανέφεραν το γεγονός ότι 140 χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία άρα έπρεπε να βρούμε μια συμβιβαστική λύση στο θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους. Όμως ονοματοδοσία  σε ένα κράτος μπορεί να δώσει μόνο ο ΟΗΕ. Και αυτό θα γινόταν μόνο με την συγκατάθεση της Ελλάδος. Όπως και η Είσοδος στους διεθνείς οργανισμούς θα γινόταν μόνο με αν η Ελλάδα δεν έβαζε Βέτο. Μόνο δηλαδή με την Προδοσία των Πρεσπών!

Στο μόνο που συμφωνούμε με την Νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πράγματι η ΝΔ υποκριτικά εκείνη την περίοδο εναντιωνόταν στην συμφωνία των Πρεσπών. Στην πραγματικότητα σας έβαλε πλάτη και σας άφησε ανενόχλητους να συνάψετε την μειοδοσία σας. Μειοδοσία που σήμερα σέβεται απόλυτα. Είστε η ίδια θλιβερή παρέα και αυτό θα αποδειχτεί όταν και θα συγκυβερνήσετε. Και οι 2 πολεμάτε με λύσσα και με πάθος την μοναδική ελεύθερη φωνή που μίλησε στο άντρο της πολιτικής σας διαφθοράς, την φωνή του Ηλία Κασιδιάρη.

Σας λέμε ως απάντηση ότι η Ιστορική Συμφωνία όχι των Πρεσπών αλλά των Προδοτών, θα πεταχτεί στο κάλαθο τον αχρήστων της Ελληνικής Ιστορίας μόλις υπάρξει πραγματική εθνική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Το μόνο που θα μείνει θα είναι τα ονόματα όσων την υπέγραψαν. Ως σύμβολα μειοδοσίας και εκχώρησης εθνικών ιδανικών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης