Απέλαση τώρα: Πακιστανοί βίασαν ομαδικά 25χρονη έγκυο με νοητική στέρηση - Την άρπαξαν από την Ομόνοια

Έλληνες  24/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα έρχεται να προστεθεί στα αστυνομικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, θύμα μια 25χρονη Ελληνίδα με νοητική στέρηση, η οποία είναι έγκυος  τριών μηνών και βιάστηκε από τέσσερις αλλοδαπούς.

Οι δράστες που συνελήφθησαν, πιθανότατα θα οδηγηθούν σε κάποια φυλακή, θα εκτίσουν κάποιο μέρος της ποινής τους και στην συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα να γνωρίζει τι μπορεί να ξανακάνουν όπως έγινε και στην περίπτωση του βούλγαρου βιαστή στα Πετράλωνα. 

Η λύση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι η άμεση απέλαση όλων των παραβατικών στοιχείων και όχι η ενσωμάτωση που πιστεύει και εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.

Το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Οι Πακιστανοί κατηγορούνται ότι βίασαν μια 25χρονη κοπέλα από την Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κατηγορούμενοι πήραν την κοπέλα με ταξί από την Ομόνοια και την πήγαν σε υπόγειο διαμέρισμα όπου την βίασαν, όπως η ίδια καταγγέλλει. Η κοπέλα δήλωσε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι είναι έγκυος τριών μηνών, ενώ έχει άλλα δύο παιδιά και είναι χωρισμένη.

Τα ξημερώματα περίοικοι άκουσαν την 25χρονη να φωνάζει "αφήστε με αφήστε με". Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ίδια πήγε στο τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό και λίγη ώρα αργότερα οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν. Επίσης, αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε πως, οι δράστες σύμφωνα με την πολιτική ενσωμάτωσης που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία μέσω γελοίων εξετάσεων θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πάρει την Ελληνική Ιθαγένεια και τα ΜΜΕ να τους παρουσίαζαν ως «Έλληνες» με πακιστανική καταγωγή ή «ημεδαπούς».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης