Απίστευτο: Η κυβέρνηση διαχωρίζει και τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι!

Έλληνες  02/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εις βάρος των σεισμόπληκτων συμπατριωτών μας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου!

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, οι αρμόδιοι φορείς έστησαν σε υπαίθριο χώρο σκηνές για να στεγάσουν τους ανθρώπους που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους. Λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών ωστόσο, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί το κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου και στο οποίο τοποθετήθηκαν 80 κλίνες με σκοπό βεβαίως να μην κοιμούνται οι άνθρωποι -και ιδίως οι οικογένειες με μικρά παιδιά- στο κρύο.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το τραγικό της υπόθεσης όμως, είναι ότι στον συγκεκριμένο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου φιλοξενούνται μόνο εμβολιασμένοι! Ναι, ορθώς διαβάζετε. Από τις 80 κλίνες μόνο οι 20 έχουν καταληφθεί και οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν αφεθεί στο έλεος των καιρικών συνθηκών μέχρι να… δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή μόνο για ανεμβολίαστους!

Είναι πλέον προφανές ότι ο διχαστικός λόγος της κυβέρνησης έχει ριζώσει για τα καλά σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής και δεν κάνει καμία εξαίρεση. Επιβάλλεται άμεσα πολιτική αλλαγή για να επέλθει η ηρεμία και η ομαλότητα στις ζωές των πολιτών.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κάνει κανένα διαχωρισμό ανάμεσα στους πολίτες και αν διοικούσε την χώρα, θα μεριμνούσε άμεσα και για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και για την στέγαση σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης ΟΛΩΝ των πληγέντων συμπατριωτών μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης