Αποθέωση στην Ξάνθη για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  12/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην ευαίσθητη πόλη της Ξάνθης, στην οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό οι κάτοικοι της περιοχής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και την ομιλία του ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και προβλήθηκε βίντεο με τις σημαντικότερες αγορεύσεις του στην βουλή, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις υποψηφίων βουλευτών της περιοχής!

Ακολούθησαν οι ομιλίες του νομικού συμβούλου του κόμματος Πέτρου Δημητριάδη, του Στρατηγού της ΕΛΑΣ Νικόλαου Λαζαρίδη, του υποψηφίου βουλευτή Ξάνθης Τέρρυ Χατζηιερεμία και των μελών του Πανελλήνιου Πολιτικού Συμβουλίου Αλέξανδρου Ιωάννου και Αστέριου Χασάπη.

Συγκλόνισε η ομιλία του προέδρου του πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων Ελλάδος και διευθυντού της εφημερίδας Ζαγάλισα, Αχμέτ Ιμάμ. Ο λεβέντης Έλληνας Πομάκος αναφέρθηκε στην εγκατάληψη της Ελληνικής Πομακικής μειονότητας της Θράκης διαχρονικά από το ελλαδικό κράτος και ζήτησε την συμπαράσταση των ΕΛΛΗΝΩΝ στον αγώνα για την Ελληνικότητα των Πομάκων. Το συντονιστικό συμβούλιο Βορείου Ελλάδος τον διαβεβαίωσε, ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στο πλευρό των συμπατριωτών μας Πομάκων και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τα συγγράμματα του Ηλία Κασιδιάρη και τα συλλεκτικά είδη του κόμματος.

Οι συγκεντρώσεις στην Μακεδονία θα συνεχισθούν στις 14 Ιουλίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και στις 24 Ιουλίου στα Γιαννιτσά. Για την Περαία δήμου Θερμαϊκού η ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης