Δελτίο Τύπου: Ανεκδιήγητη η κυβέρνηση - Στον «αέρα» το Χαμόγελο του Παιδιού!

Έλληνες  17/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ανάλογες πολιτικές, βάλλοντας κατά του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού, εξυπηρετώντας μόνο φίλους και ημετέρους. Το έκανε με τα ΜΜΕ και το Ε.Σ.Υ, τώρα τολμάει να βάζει στο στόχαστρο και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Συγκεκριμένα, σε μια μαραθώνια συνέντευξη τύπου οι άνθρωποι του Χαμόγελου τόνισαν ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «απειλείται» με λουκέτο εξαιτίας της νέας Υπουργικής Απόφασης 40494/3.5.2022 και του Νόμου 4921/2022 (Άρθρο 67) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζει την προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια εθελοντικά και αθόρυβα, έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδάκια να κερδίσουν πίσω το χαμόγελό τους και να βρουν λίγη από την αγάπη που στερήθηκαν.

Καλούμε την ανεκδιήγητη κυβέρνηση να πάρει πίσω το σχέδιο νόμου, να αφήσει ήσυχο το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και γενικά τις μονάδες φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων και να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με τις δεκάδες ΜΚΟ που κερδίζουν αμύθητα ποσά στις δουλεμπορικές business του Αιγαίου!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης