Δελτίο Τύπου: Για τη νέα απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος

Έλληνες  13/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, το μοναδικό που κράτησε σοβαρή και υπεύθυνη στάση στο θέμα της πανδημίας και στα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης, παραμένει αταλάντευτο στις θέσεις του. Για εμάς, δεν υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός στους ανθρώπους μας.

Επίσης, από την πρώτη στιγμή, έχουμε τεκμηριώσει πλήρως και με επιστημονικά δεδομένα τους λόγους για τους οποίους είμαστε αντίθετοι σε κάθε μέτρο υποχρεωτικότητας. Καθώς πλησιάζουμε τα δύο έτη επέλασης του ιού, μπορούμε να γνωρίζουμε - και σε συνάρτηση με παραδείγματα άλλων χωρών - με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε αλλά και το πως θα τον αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς, η εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης να αφήσει ανοχύρωτο το Ε.Σ.Υ οδηγώντας τους χθεσινούς Ήρωες - και σημερινούς ψεκασμένους σύμφωνα με τον Μητσοτάκη - σε αναστολή, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην καταστροφή.

Το κίνημά μας, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους, με πλήθος άξιων στελεχών μας να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης