Δελτίο τύπου: Για τις ανακοινώσεις Κικίλια

Έλληνες  24/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το γνωρίζαμε, το περιμέναμε και τώρα το βλέπουμε να γίνεται πράξη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει ανερυθρίαστα να κατηγοριοποιεί τους πολίτες, ενώ παράλληλα αποκλείει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί από κάθε κοινωνική και ψυχαγωγική δραστηριότητα. Αγνοώντας πλήρως τα επιστημονικά δεδομένα αλλά και το γεγονός ότι νοσούν και μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι, η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης αποδεικνύεται πραγματικός τραγέλαφος.

Προφανώς στην κυβέρνηση δεν θεωρούν υποχρέωση της Πολιτείας την ενημέρωση και την πειθώ αλλά τον εκφοβισμό και τις ποινές, δεν θεωρούν υποχρέωση της Πολιτείας την ενίσχυση του ΕΣΥ και της ΠΦΥ αλλά την αποψίλωσή τους.

Καλούμε την ελληνική νεολαία, τους φοιτητές, τους υγειονομικούς αλλά και τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους - οι οποίοι θα πρέπει αναλόγως με τα μέλη της οικογένειας τους να αφαιρούν από τον οικογενειακό προϋπολογισμό από 20 μέχρι και 100 ευρώ εβδομαδιαίως! - να μην σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν τον αγώνα.


Ο εξοστρακισμός, ο οικονομικός στραγγαλισμός και η τιμωρία, που επιβάλλει η κυβέρνηση σ’ ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δεν θα περάσουν. Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται για το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και χωρίς να κάνει κανένα διαχωρισμό. Ενωμένοι θα νικήσουμε!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης