Δελτίο Τύπου: Μετατροπή της Ελλάδας σε πρωτεύουσα της παγκοσμιοποίησης ονειρεύεται ο Μητσοτάκης

Έλληνες  27/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά την επίσκεψη υποταγής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με το χειροκρότημα της τοπικής ελίτ και τις επικοινωνιακές κοκορομαχίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να δημιουργήσει στην πατρίδα μας, ένα άτυπο κέντρο επιχειρήσεων για τους παγκόσμιους δυνάστες.

Αρχικά, άδειασε τις αποθήκες πυρομαχικών του Ελληνικού στρατού στέλνοντάς τα στην Ουκρανία. Στην συνέχεια, δεσμεύθηκε στον Μπάιντεν ότι η Ελλάς, δεν θα γίνει παραγωγός χώρα πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά ΜΟΝΟ ενεργειακός κόμβος, επιβεβαιώνοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο το όραμά του για την πατρίδα μας. Αυτό της παροχής υπηρεσιών σε ξένες δυνάμεις.

Και τέλος, δια μέσου του στενού του φίλου Άλμπερτ Μπουρλά προσκάλεσε τον Μπίλ Γκέιτς να μας επισκεφθεί, υπερτονίζοντας και την επένδυση ύψους 1 δις ευρώ που θα κάνει ο τελευταίος, δημιουργώντας ένα τεράστιο κέντρο δεδομένων (data center) για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει τι θα αποθηκεύεται εκεί. Όταν βέβαια μιλούν για επενδύσεις στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όλοι γνωρίζουμε τι εννοούν.

Αυτό που μένει στον Μητσοτάκη είναι να διοργανώσει το επόμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με την παρουσία όλων των επιφανών παγκοσμιοποιητών, όπως οι Κλάους Σβάμπ, Τζόρτζ Σόρος, Χένρι Κίσσινγκερ, Ρόκεφελερ κ.α.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης