Δελτίο τύπου: Xρυσό Μετάλλιο αδιαφορίας

Έλληνες  02/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την μια, η Ελλάδα των πυρκαγιών και της αδιαφορίας και από την άλλη, η Ελλάδα των μεταλλίων και της Αριστείας. Από την ξαπλώστρα της παραλίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να οδηγεί το σχοινί στα άκρα με τους ανεμβολίαστους συμπατριώτες μας, ξεχνώντας προφανώς ότι και εκείνοι πληρώνουν φόρους, ψηφίζουν και αποτελούν ενεργό πυλώνα της Ελληνικής κοινωνίας. Πλέον έχουμε περάσει στην φάση του οικονομικού στραγγαλισμού της μερίδας των πολιτών αυτών, ώστε να υποκύψουν στον εκβιαστικό εμβολιασμό.

Πρωτοφανής επιδίωξη της Κυβέρνησης, να αποκόψει τους ανθρώπους αυτούς από την καθημερινότητα και την κοινωνική τους συναναστροφή, στερώντας τους ακόμα και το δικαίωμα να πιούν ένα καφέ με τους δικούς τους ανθρώπους αφού αυτός θα στοιχίζει 20 ευρώ περισσότερα, όσο θα είναι και το κόστος δηλαδή, ενός rapid test.

To Εθνικό Κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ, δεν διαχωρίζει τους Έλληνες πολίτες και στέκεται πλάι τους -όπως έκανε σε όλες τις μαζικές συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών- στον αγώνα που κάνουν για το δικαίωμα της Ελεύθερης επιλογής. Τα σχέδια τους ΔΕΝ θα περάσουν!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης