Δημογραφικό και αντικατάσταση πληθυσμού

Έλληνες  15/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας, είναι η επίλυση του δημογραφικού. Επίσημα στοιχεία και μελέτες παρουσιάζουν ότι ο πληθυσμός της χώρας μας μειώνεται περίπου 450.000 κάθε δεκαετία όπερ σημαίνει σε 30 χρόνια θα είμαστε 1,5 εκατομμύριο λιγότεροι, την ίδια ώρα που ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με την Ε.Ε προωθεί ένα συντονισμένο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού που μοναδικό σκοπό έχει να χαθεί η ταυτότητα του έθνους μας.

Το ότι το σενάριο της αντικατάστασης δεν είναι θεωρία συνομωσίας ή αποκύημα της φαντασίας κάποιων, φαίνεται από τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού καθώς από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης εξέθεσε άμεσα τις απόψεις του. Οι δηλώσεις τύπου «θα πολεμήσουμε τον νατιβισμό» δηλαδή την ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος») όπως και «είμαι υπερήφανος που η κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική» προμηνύουν τα έσχατα χρόνια που έρχονται.

Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να εξοντώσουν τα ελληνικά νοικοκυριά, να παραδώσουν ένα ζοφερό εργασιακό περιβάλλον για τους νέους με αποτέλεσμα να επικρατεί στις μέρες μας η νοσηρή νοοτροπία της άτακτης φυγής σε χώρες του εξωτερικού για ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα ορδές λαθρομεταναστών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εισβάλλουν καθημερινά και με τις ευλογίες του ίδιου του κράτους, τους παρέχονται επιδόματα, στέγη, σίτιση με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση και την σταδιακή αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας.

Οι θέσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σταθερές και δεν αλλάζουν. Προτεραιότητα μας δεν θα είναι η χρηματοδότηση των ΜΜΕ, όπως κάνει η ΝΔ, που τους παρέχει εκατομμύρια, αλλά η οικονομική ενίσχυση των νέων εργαζομένων έτσι ώστε να παράγουν στην ίδια τους την πατρίδα. Δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τα νέα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια, όπως άτοκα δάνεια, επιδόματα ενοικίων, εξασφαλίζουμε πρωτίστως τη στέγαση, τη βάση, που είναι μείζον πρόβλημα για την ελληνική νεολαία καθότι τα εισοδήματα δεν επαρκούν και οι τιμές των ακινήτων είναι υψηλές. Ευνοϊκές συνθήκες στη φορολογία ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα και των αριθμό τέκνων, καθώς και προστασία των νέων μητέρων που θα είναι υπό την προστασία του κράτους!

Απώτερος και μοναδικός στόχος της ιδέας μας είναι η δημιουργία ενός Εθνικού Κράτους, όχι εισπρακτικού χαρακτήρα όπως είναι σήμερα, αλλά φιλικού απέναντι στους Έλληνες και στις Ελληνίδες. Ο λαός μας οφείλει να καταλάβει ότι αυτά τα χώματα του ανήκουν και πρέπει να σταματήσει να παραχωρεί δικαιώματα σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς.

Φώτης Κοσμίδης

Νεολαία Θεσσαλονίκης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης