Δυναμική ενημερωτική δράση σε χωριά της Αχαΐας – Οργώνουν και τη Θεσσαλία οι ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  14/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με μέλη του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση σε χωριά του Νομού Αχαΐας.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν συγκλονιστική!

Η Θεσσαλία είναι πανέτοιμη για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζεται η Οργανωτική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, με επικεφαλής τον κ. Καραμητράκη Νικόλαο και τους κ. Ανδριώτη Σπυρίδωνα και κα Ζήση Ζαχαρούλα, ώστε να κατέλθουν με πλήρεις και πολύ ισχυρά ψηφοδέλτια στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Οι συνεχόμενες τοπικές συνεδριάσεις και οι κρούσεις της Οργανωτικής Επιτροπής σε διακεκριμένους και άξιους στο δημόσιο βίο ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών έπιασαν τόπο. Το δημιουργικό αποτέλεσμα των δράσεων ξεπερνά κάθε προσδοκία, εφόσον έχουν προσχωρήσει και στους τέσσερις Νομούς μας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας) άνθρωποι όλων των βαθμίδων, από απλούς εργάτες και βιοπαλαιστές, μέχρι ανώτατους αξιωματικούς εν αποστρατεία των σωμάτων ασφαλείας, δυνατούς επιχειρηματίες, διακεκριμένους δικηγόρους, επιτυχημένους γιατρούς κτλπ.

Κύριος στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι η κατάρτιση δυνατών ψηφοδελτίων, ώστε να κλέψουμε την παράσταση στις επερχόμενες εκλογές. Ωστόσο, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει πως θα συνεχίσει τις δράσεις προς ενημέρωση του λαού της Θεσσαλίας με προγραμματισμένο σχεδιασμό και πείσμα, σε βάρος όλων αυτών που απεργάζονται τη φίμωσή μας.

Σπυρίδων Ανδριώτης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης