Δυναμική συγκέντρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ στη Θεσσαλονίκη!

Έλληνες  08/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση με εκατοντάδες Έλληνες έξω από το Υπουργείο Ενέργειας στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο (όταν τα υπόλοιπα κόμματα πετούσαν χαρταετό..), ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης να βροντοφωνάξει ένα τεράστιο ΌΧΙ στην ακρίβεια και ένα μεγάλο ΝΑΙ στις εξορύξεις. Έτσι λοιπόν χθες Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 19:00 με φόντο τον Λευκό Πύργο και δεκάδες ελληνικές σημαίες να χρωματίζουν την ατμόσφαιρα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ διατρανώσαμε ξανά την αντίθεσή μας στις πολιτικές Μητσοτάκη που με προεκλογικές παροχολογίες και ψίχουλα παλεύει για την πολιτική του επιβίωση, αδιαφορώντας πλήρως για τον πυρήνα του προβλήματος, που δεν είναι άλλος από την υψηλή φορολογία, την ανεργία και την εξυπηρέτηση των ημετέρων, αφήνοντας υποσχέσεις για τις Ελληνικές οικογένειες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν ούτε τα βασικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία εκπροσώπου της νεολαίας Θεσσαλονίκης, Φώτη Κοσμίδη. Μίλησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, Άγγελος Αγγελίδης και Μαρία Μπίλλη, καθώς και τα στελέχη του κόμματος Χαλκιδικής και Πέλλας Στέλιος Χασάπης και Δήμος Κυριλίδης. Συντόνισε και παρουσίασε τους ομιλητές το στέλεχος της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαλασίδης.

Ακολούθησε ηχογραφημένο μήνυμα του ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και αποσπάσματα από ομιλίες του στην βουλή για την ακρίβεια.

Πλήθος περαστικών ρωτούσε να μάθει για τον Ηλία Κασιδιάρη, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές να είναι σύντομα ελεύθερος και να μην σταματήσει ποτέ τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Στο τέλος όλοι μαζί οι παρόντες έψαλαν του Εθνικό μας Ύμνο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δράσεις - που θα γίνουν σύντομα - και το συνέδριο του Μαΐου 2022.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης