Δύο χρόνια Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ - Δύο χρόνια αγώνων για την Πατρίδα!

Έλληνες  20/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ήταν 21 Μαΐου του 2020 όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης με ένα λιτό διάγγελμα ανακοίνωνε την ίδρυση του κινήματός μας. Ένα κίνημα βαθιά ελληνικό, βαθιά αντισυστημικό, βαθιά ριζοσπαστικό. Λίγους μήνες μετά, οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού γιατί τόλμησε να πει την αλήθεια και να ανάψει την φλόγα της εθνικής αντίστασης σε χιλιάδες ανυπότακτες ελληνικές καρδιές.

Σε ανθρώπους, συμπατριώτες μας, που βαρέθηκαν τα κούφια λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Σε ανθρώπους που σκέφτονται και αγωνιούν για το αύριο και δεν ανήκουν σε κάποιον κομματικό στρατό. Στο Εθνικό Κόμμα διαφέρουμε, γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς. Διαφέρουμε, γιατί δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε απλά Έλληνες που μαχόμαστε για την νέα γενιά!

Σε αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας μας στην πολιτική ζωή της χώρας καταφέραμε πολλά. Παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, το οποίο άλλοτε με ψεύδη και άλλοτε με παραποίηση της αλήθειας, προσπάθησε να ανεπιτυχώς να μας σταματήσει. Σταθήκαμε δίπλα στον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός το αναγνώρισε.

  • Κάναμε δεκάδες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη.
  • Ήμασταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους υγειονομικούς αλλά και σε όλους όσους αντιτάχθηκαν στο ολοκληρωτικό μέτρο της υποχρεωτικότητας.
  • Ήμασταν το μοναδικό κόμμα που είχε προβλέψει την επέλαση της ακρίβειας - από τον Σεπτέμβριο του 2021- πολύ πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία διοργανώνοντας μάλιστα και δυο πολυπληθείς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Παρουσιάσαμε ένα πλήρες Κυβερνητικό Πρόγραμμα στους Έλληνες πολίτες και εντάξαμε στις τάξεις μας καταξιωμένους επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων, ανώτατους στρατιωτικούς, φοιτητές, αγρότες, ανέργους, ανθρώπους από κάθε παραγωγική δομή της ελληνικής κοινωνίας και ιδίως, την μαχητική νεολαία, το αύριο του ελληνισμού.
  • Κάναμε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, χωρίς μεγαλοστομίες και φανατισμό, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο και ισχυρό Εθνικό κόμμα που προτάσσει πρώτα και πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.
  • Οργώσαμε όλη την Ελλάδα με ενημερωτικές δράσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και ημερίδες.
  • Ενώ βρεθήκαμε δίπλα και σε κάθε στιγμή ιστορικής μνήμης τους έθνους μας. Σε όλες τις εθνικές εορτές το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν εκεί με τον πρέποντα σεβασμό για να τιμήσει τους ήρωες του Ελληνισμού.

Ένα πολιτικό έργο πολυεπίπεδο και πολυδραστήριο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται αυτός ο πρώτος κύκλος πολιτικής μας δραστηριότητας με την περάτωση του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος. Οι προκλήσεις των ημερών μας πολλές, όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα.

Η είσοδός μας στην επόμενη Βουλή όπως ομολογούν όλα τα συστημικά μέσα θα είναι το εφαλτήριο για να χτίσουμε την μέγιστη γραμμή άμυνας του ελληνισμού ενάντια στον πλήρη αφανισμό του.

Σας καλούμε όλους να είστε δυναμικά παρόντες για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ!

Γιώργος Μανούσος

Μηχανικός Πληροφορικής

Τομεάρχης έρευνας και τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης