Εθνική ανάγκη η ΑΜΕΣΗ επιστροφή των υγειονομικών στις θέσεις τους! ΑΜΕΣΗ καταβολή και ΟΛΩΝ των μισθών και επιδομάτων τους!

Έλληνες  21/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τον Ιούλιο του 2021, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μαζί με το «Συνταγματικό Τόξο», κατά παράβασιν του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, του Συντάγματος, του Κώδικα της Νυρεμβέργης και άλλων διεθνών συνθηκών και συμβάσεων, νομοθέτησαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19 στο υγειονομικό προσωπικό.

Το μέτρο δεν αφορούσε μόνον τους ιατρούς και νοσηλευτές που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς, αλλά και το διοικητικό, εργαστηριακό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων, εταιρείες φύλαξης, τροφοδοσίας και καθαριότητος νοσοκομείων, προσωπικό εταιρειών που συνεργάζονται με νοσοκομεία, ιδιώτες, φαρμακοποιούς, φοιτητές κτλ.

Οσοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν με τα ανεπαρκώς δοκιμασμένα, με άγνωστες μακροπρόσθεμες παρενέργειες, πειραματικά «εμβόλια» ετέθησαν σε αναστολή εργασίας χωρίς μισθό και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, την στιγμή που ακόμα και ένας ποινικός υπόδικος πληρώνεται μέρος του μισθού του. Για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν μπορούν να εργαστούν αλλού (γιατί παρά την αναστολή εργασίας εξακολουθούν να παραμένουν δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς δυνατότητα δεύτερης εργασίας) αυτό σήμαινε είτε εξαναγκασμό στην παρανομία είτε καταδίκη σε θάνατο δια της πείνας. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Τα κόμματα της Αριστεράς, πάντοτε εχθρικά προς το άτομο, την ελευθερία και κάθε έννοια προσωπικής επιλογής, όχι μόνον δεν αντέδρασαν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά ζήτησαν ακόμα πιο καταπιεστικά και φασιστικά μέτρα.

Η επιχειρηματολογία της κυβερνήσεως για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό βασίστηκε σε επιστημονικά αυθαίρετες και αστήρικτες εικασίες και υποθέσεις, ότι δήθεν οι ανεμβολίαστοι και μόνον αυτοί - είτε νοσούν είτε όχι - μπορούν να μεταδώσουν τον ιό, καθώς και σε παραπλανητικές, αν όχι ψευδείς, στατιστικές και καταγραφές σχετικά με τους θανάτους και τα κρούσματα.

Αν και όλα αυτά έχουν καταρρεύσει παταγωδώς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιμένει εμμονικά και με εκδικητική μανία να κρατάει τους υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας, προκαλώντας παράλληλα τεράστια ζημία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (δημόσιο και ιδιωτικό). Πόσοι, άραγε, ασθενείς υπέφεραν ή και πέθαναν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού λόγω των αναστολών;

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνωρίζει τον ηθικό, δίκαιο και επιστημονικά ορθό, εθνικό και κοινωνικό αγώνα των υγειονομικών και απαιτεί:

  1. Την άμεση επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας στις θέσεις τους
  2. Την αναγνώριση του χρόνου αναστολής ως κανονικού χρόνου εργασίας.
  3. Την καταβολή όλων των μισθών, επιδομάτων κτλ. στους μισθωτούς υγειονομικούς (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα).
  4. Την καταβολή αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη στους ιδιώτες υγειονομικούς.
  5. Την καταβολή αποζημίωσης σε όλους τους υγειονομικούς (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) για ψυχολογική και ηθική βλάβη.

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης