Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζουν τα αλλοπρόσαλλα: «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν» του Κούλη

Έλληνες  01/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″ 

(Η φωτό απεικονίζει το όραμα του κ. Μητσοτάκη για τους Έλληνες)

            Ο Άντονι Φάουτσι, ομολογεί: «…Ο εμβολιασμένος μεταδίδει κανονικά τον κορωνοϊό, όπως και ο ανεμβολίαστος…». Ακόμη και ο κύριος υπαίτιος της δυστοπικής κοινωνίας που ζούμε και χρηματοδότης της πηγής του κακού δηλαδή των «εργαστηρίων της Γουχάν (Wuhan)», επί της ουσίας καθιστά φληναφήματα το «τείχος ανοσίας» και τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού», που προπαγανδίζει με τέτοιο μένος ο Κούλης. Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να πάμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συνειδητοποιήσουμε το αυτονόητο. Η πρόσφατη ασθένεια του διπλά εμβολιασμένου, πρωταθλητή της πολιτικής χειροκυβίστησης, «Μπουμπούκου», αποδεικνύει απτά την ανοησία και όχι ανοσία της εντολοδόχου κυβέρνησης. Καταλάβατε τώρα κ. Άδωνη, ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και οι εμβολιασμένοι έχουν ιικό φορτίο και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό.

            Άθελά του όμως, ο κ. Υπουργός (υπ)ανάπτυξης, έδειξε σε όλους το πόσο έωλες και επικίνδυνες είναι οι αποφάσεις της Κυβέρνησης που μας τις ″σερβίρει″ με το περιτύλιγμα της επιστημονικότητας, μιας ανεύθυνης (αφού έχει το ακαταδίωκτο), «Επιτροπής Λοιμωξιολόγων». Ο κ. Άδωνις δήλωσε ότι το πρωί έκανε rapid test που βγήκε αρνητικό και το απόγευμα παρουσίασε έντονα συμπτώματα κορωνοϊού. Η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η περίοδος επώασης για τον COVID-19 (δηλαδή ο χρόνος μεταξύ της έκθεσης στον ιό και της εμφάνισης των συμπτωμάτων) είναι μεγαλύτερη των 24 ωρών. Συνεπώς δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή ο κ. Υπουργός ψεύδεται (σ.σ. τελείως απίθανο, γιατί δεν το συνηθίζει). Ή τα rapid tests είναι τελείως αναξιόπιστα.

            Επί ενάμιση χρόνο, η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε κατά κράτος. Χωρίς στρατηγική, με σχεδιασμούς που δεν προηγούνται αλλά έπονται της επέκτασης του κορωνοϊού, χωρίς υποδομή πρωτοβάθμιας υγείας, χωρίς επαρκή επιδημιολογική και γονιδιακή επιτήρηση, με καταστροφικά και κυρίως αναίτια lockdown, με ανερμάτιστα, ατελέσφορα και ορισμένες φορές γελοία μέτρα δημόσιας τάξης και όχι δημόσιας υγείας, απλώς σπαταλά τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου με τις καταστροφικές της επιλογές.

            Θα θυμάστε βέβαια ότι τον Νοέμβριο του 2020 τα self tests είχαν απαγορευτεί ως αναξιόπιστα. Τον Μάϊο του 2021, τα τόσο διαφημιζόμενα εμβόλια δεν είχαν φέρει την ανοσία, αλλά τις μεταλλάξεις. Η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων έπρεπε να ″πιαστεί″ από κάπου για να σταματήσει αυτήν την παράνοια του εγκλεισμού. Τα self tests έγιναν η πανάκεια μαζί με τη μαγική λέξη: «δωρεάν».

            Η κυβέρνηση όμως έχει να εφαρμόσει και ένα ιδιότυπο απαρτχάιντ. Πρέπει να διχάσει τον λαό. Πρέπει να τιμωρήσει όσους δεν δέχονται άκριτα τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Τώρα πια για να πάμε σε μια εκδήλωση, σε ένα θέατρο, μια εκδρομή, ακόμα και στη δουλειά μας, πρέπει ή να κάνουμε εμβόλιο ή να επιβαρυνθούμε με τα έξοδα και την ταλαιπωρία του rapid test. Τώρα πάλι τα self-tests είναι αναξιόπιστα, αλλά τα rapid tests (σαν αυτό του κ Γεωργιάδη) αξιόπιστα.  

            Έκπληκτη η Κυβέρνηση διαπιστώνει το αυτονόητο. Οι ιοί μεταλλάσσονται. Κι όμως επιμένει μονοθεματικά στον σχεδόν υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αναγκάζει το σύνηθες υποζύγιο, τον Έλληνα φορολογούμενο να πληρώνει: εμβόλια, tests, δωράκια στους εμβολιαζόμενους και φυσικά στους γκεμπελίσκους που ″λιβανίζουν″ την κυβέρνηση, μας τρομοκρατούν και μας παραπληροφορούν. Προσφάτως προσπαθεί να δελεάσει τους ″ιθαγενείς″ με χάντρες και καθρεφτάκια: Χαρτζιλίκι 150 € στους νέους, πενθήμερη άδεια στους στρατιωτικούς, κοροϊδία 10 € σε επιστήμονες (γιατρούς και φαρμακοποιούς). Ένα μοναδικό μείγμα εκμαυλισμού συνειδήσεων, απειλών, τρομοκρατίας, διχασμού και ύβρεων, με αλχημιστή τον Κούλη.

            Ας δούμε όμως με στοιχεία, μόνο από επίσημες πηγές, τι μας λέει η αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών και η λογική:

            Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους περίπου 5 εκατομμύρια πολίτες είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι κάτι που μεταφράζεται σε κάλυψη περίπου 65% του ενήλικου πληθυσμού. Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. Από τις αρχές του 2020 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί στη χώρα μας περίπου 490.000 φορείς του κορωνοϊού. Όπως λένε οι ειδικοί, ο αριθμός αυτός πρέπει να πολλαπλασιαστεί επί 8 ή 10 γιατί η καθημερινή ιχνηλάτηση καταγράφει μόνο ένα μικρό τμήμα της συνολικής διασποράς στην κοινότητα. Υπάρχουν λοιπόν, κατά μέσο όρο περίπου 4.410.000 άτομα που έχουν, κατά διαστήματα, μολυνθεί. Αν σε αυτό προστεθούν και τα 5.000.000 των πλήρως εμβολιασμένων φτάνουμε σε έναν πληθυσμό 9.410.000 ατόμων δηλαδή κατά πολύ μεγαλύτερο του ενήλικου πληθυσμού, που είναι περίπου 7.700.000.  Ας μας πουν οι ειδικοί γιατί δεν έχουμε φτιάξει το τόσο καλά διαφημισμένο ″τείχος ανοσίας″. Μα απλούστατα γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, η ανοσία των εμβολιασμών είναι χαμηλή και διαρκεί για λίγους μήνες. Το ″άγχος″ όλων είναι να εμβολιαστούμε και δεν φροντίζουν να δώσουν απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα όπως: Αυτοί που νόσησαν ή εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν εξουδετερωτικά αντισώματα που τους προστατεύουν και κυρίως για πόσο χρονικό διάστημα (ανοσιολογική μνήμη) διαρκούν αυτά;

            Ας επαναλάβουμε όμως και δύο πράγματα για τα εμβόλια, διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εναντίον των εμβολιασμών ενηλίκων. Τα εμβόλια Covid δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα για άλλες ασθένειες (ιλαρά, ερυθρά, κοκίτης, πολιομυελίτιδα κλπ). Τα παραδοσιακά εμβόλια στηρίζονται στη «μόλυνση» του ανθρώπινου οργανισμού μ’ ένα ″ακίνδυνο″ (αδρανοποιημένο) στέλεχος του ιού, ώστε να ″εκπαιδευτεί″ το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει και να καταστρέφει το συγκεκριμένο ιό αν αυτός εισέλθει μελλοντικά στο ανθρώπινο σώμα. Αντίθετα τα εμβόλια Covid είναι αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής. Κάτι σαν τα γεννητικά τροποποιημένα τρόφιμα, που στην ΕΕ απαγορεύονται για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα εμβόλια έχουν στόχο την παραγωγή τμημάτων του ιού από τα ίδια τα ανθρώπινα κύτταρα που μετατρέπονται σε «εργοστάσια παραγωγής» τμήματος του ιού. Ούτε οι φαρμακευτικές εταιρείες, ούτε οι ειδικοί επιστήμονες, ούτε  πολύ περισσότερο οι κυβερνήσεις γνωρίζουν αν η γενετική μηχανική των εμβολίων Covid θα δημιουργήσει μακροχρόνιες διαταραχές στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Άλλωστε η επιστήμη μπορεί να έχει κάνει άλματα, αλλά αγνοεί το 90% του ανθρώπινου γενετικού υλικού. Γι αυτό τα εμβόλια Covid δεν έχουν λάβει κανονική άδεια κυκλοφορίας από κανέναν οργανισμό, παρά μόνο άδεια επείγουσας χρήσης λόγω συνθηκών. Η χρήση τους χαρακτηρίζεται πειραματική και το στάδιο τρία των δοκιμών θα ολοκληρωθεί το 2023. Έτσι ο παγκόσμιος πληθυσμός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο στη λογική: «Τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων». Μόνο που τα οφέλη είναι λίγο ή πολύ γνωστά, αλλά, οι κίνδυνοι για το ανθρώπινο είδος άγνωστοι. Μάλιστα οι φαρμακευτικές εταιρείες διασφάλισαν ότι δεν θα έχουν καμιά ποινική ή αστική ευθύνη για ό, τι ήθελε προκύψει. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι θάνατοι εξ αιτίας παρενεργειών των εμβολίων μόνο στην Ε.Ε. ανέρχονται σε περίπου 20.000.

            Προς τι λοιπόν αυτό το μένος των κυβερνώντων, ή μάλλον όλου του φάσματος των πολιτικάντηδων, κατά των ανεμβολίαστων. Ψηφίζουν, σχεδόν όλοι μαζί, αντισυνταγματικούς νόμους, νόμους ενάντιους στο Ευρωπαϊκό και διεθνές Δίκαιο για την υποχρεωτικότητα. Αυτοί που τόσο ″κόπτονται″ για τη διαφορετικότητα και την ισότητα, υβρίζουν, απειλούν, τρομοκρατούν, τιμωρούν παντοιοτρόπως όσους, για διάφορους λόγους, δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια. Τους αποκαλούν αναίτια ψεκασμένους, τζαμπατζήδες, αντιεμβολιαστές. Φυσικά κανένας χαρακτηρισμός δεν ισχύει, ούτε στο ελάχιστο και είναι χυδαία εφευρήματα της πιο άθλιας προπαγάνδας. Πώς είναι δυνατόν να είναι αντιεμβολιαστές και να έχουν κάνει, από τη βρεφική ακόμα ηλικία, αρκετά εμβόλια. Απλώς είναι διστακτικοί απέναντι στο συγκεκριμένο εμβόλιο, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

            Ο κ. Μητσοτάκης και οι ″συνοδοιπόροι″ του (όλων των πολιτικών αποχρώσεων) ″φρόντισαν″ να προσθέσουν άλλον ένα σοβαρό λόγο για να μην κάνουμε το εμβόλιο: Τον εξαναγκασμό και την υποχρεωτικότητα. Πόσο αντίθετα αποτελέσματα έχουν! Στους Έλληνες υπάρχει πάντα μια διαχρονική αρχή που τη διατύπωσε άριστα ο Αισχύλος: «ουκ είθισται τοις Έλλησι προσκυνέειν». Ή μήπως αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτής της λαίλαπας της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού; Σίγουρα τα «λεφτά είναι πολλά». Η Pfizer, μόνο, ανακοίνωσε έσοδα 33,5 δις από τα εμβόλια.

            Όμως δεν είναι μόνο τα χρήματα, ο κυρίως στόχος είναι το φρόνημα του Έλληνα. Μιλούν για ανοσία της αγέλης, αλλά ο στόχος τους είναι να μας μετατρέψουν σε μια αγέλη προβάτων, που θα δέχεται παθητικά όλες τις καταστροφικές τους αποφάσεις και ενέργειες. Το ιδεατό, για τους πολιτικάντηδες, θα ήταν να μετασχηματιστούμε σε μια κοινωνία μαζανθρώπων, χωρίς κρίση, χωρίς λογική, που θα ″καταπίνει αμάσητα″ και θα μηρυκάζει ό, τι του λένε τα ΜΜΕ. Δεν θέλουν να ζούμε σαν άνθρωποι, αλλά απλώς να ″υπάρχουμε″ έχοντας ένα QR code, όπως ακριβώς τα προϊόντα στα ράφια των Super Markets.  

            Ευτυχώς υπάρχουν οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″ με τον πάντα ελευθερόψυχο ιδρυτή τους, Ηλία Κασιδιάρη. Οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″, που με τα ικανότατα στελέχη  τους, αποτελούν μία θρυαλλίδα για το νέο ξεπέταγμα της ψυχής των Ελλήνων. Οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″,  που  με την δύναμη, που θα τους δώσει ο Ελληνικός λαός, σύντομα θα απομακρύνουν όλα αυτά τα μαύρα σύννεφα της παγκοσμιοποίησης, που συσσωρεύουν οι απάτριδες πάνω από την Χώρα μας. Οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″, που θα κάνουν ξανά τον υπέρλαμπρο ήλιο του Ελληνισμού να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης