Εκρηκτικό ποσοστό οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην Πέλλα – Μια δημοσκόπηση που θα συζητηθεί

Έλληνες  30/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια δημοσκόπηση σε τοπικό επίπεδο, στην Πέλλα συγκεκριμένα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από δύο ημέρες. Σ’ αυτήν αποτυπώνονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ με το εκρηκτικό ποσοστό της τάξης του 7.9. H δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από το pellain.com στην strawpoll.com. Η καλή δουλειά που πραγματοποιούν τα στελέχη και οι υποψήφιοι των ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πέλλα, αλλά και η δυναμική που έχει δείξει ο πατριωτικός χώρος στο Νομό εδώ και δεκαετίες δείχνουν μια δυναμική τάση προς το κίνημά μας. Ακολουθούν αποσπάσματα από τη δημοσίευση και στο τέλος ο σύνδεσμος με τις αναλυτικές μετρήσεις της δημοσκόπησης.

«Ακολουθούν ΕΛΛΗΝΕΣ με 7,9. Τη διαφορά ωστόσο την κάνει το νεοεισερχόμενο κόμμα "ΕΛΛΗΝΕΣ" με ιδρυτή τον Ηλία Κασιδιάρη. Ένα ποσοστό αρκετά ανεβασμένο που στους γνωρίζοντες το τελευταίο διάστημα δεν αποτελεί κάποιου είδους έκπληξη. Η αποτύπωση του ποσοστού 7,9% αν και αρκετά υψηλό δεν παύει να δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο θα εκφραστεί ο αριθμός αυτός και σε επόμενες δημοσκοπήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Το κυβερνών κόμμα με τις δύσκολες επιλογές και την τρέχουσα επικαιρότητα φαίνεται να παρουσιάζει κάποια κόπωση στο τοπικό εκλογικό σώμα με τους αγρότες να μην δείχνουν  ευχαριστημένοι από την παρούσα κατάσταση.  Να θυμηθούμε ότι περυσινές ζημιές από χαλαζοπτώσεις στις καλλιέργειες δεν έχουν αποκατασταθεί και μάλλον δεν πρόκειται, ενώ για τις πρωτοφανείς ζημιές από τον παγετό πέραν των ελάχιστων ποσών που δόθηκαν παρά τις κυβερνητικές επικοινωνιακές εξαγγελίες,  δεν έχουν πραγματοποιηθεί ούτε οι καταγραφές, κυρίως στον Δήμο Αλμωπίας και τον Δήμο Έδεσσας.  Με τις τιμές των προϊόντων βασικής ανάγκης να έχουν εκτοξευθεί αλλά και την υγειονομική κρίση να έχει εξελιχθεί σε δύσκολο γρίφο για την κυβέρνηση, η κούραση στο εκλογικό σώμα που προκύπτει δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ αν και είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στο Νομό φαίνεται ότι εκτός από την βουλευτή εκπρόσωπο του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, δεν παρουσιάζεται να έχει κάποια ιδιαίτερη δραστηριότητα.  Να σημειωθεί ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά του εθνικιστικού - πατριωτικού χώρου σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είχαν καταγραφεί στην Πέλλα σε ποσοστό που άγγιζε το 18% στο Δήμο Σκύδρας! Το κόμμα "ΕΛΛΗΝΕΣ" πέρα των υπολοίπων κομμάτων επιλέχθηκε στην δημοσκόπηση επειδή παρουσιάζει έντονη κινητικότητα στην Πέλλα και συμπεριλήφθηκε μαζί με τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

https://www.pellain.com/2021/09/pellaincom.html?m=1&fbclid=IwAR2_jjcR94KqqAhxnAo7_T17hvRIIYCriAAq_1P_DK0Hxhdpm7YLCSf1MCE


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης