ΕΛΛΗΝΕΣ: 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη (βίντεο)

Έλληνες  09/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ολοκληρώθηκε η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Κόμματός μας, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με την συμμετοχή 150 στελεχών και κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη, που μίλησε μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή του κόμματός μας στις επόμενες εθνικές εκλογές (όποτε κι αν διεξαχθούν) με την επωνυμία εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια. Την προεκλογική εκστρατεία θα συντονίζει ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ κος Ματθαίος Τσούγκας.

Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο Κυβερνητικό πρόγραμμα του Κόμματος, καθώς και η πρότασή μας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Στον Τομέα Επανόρθωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Αντιμετώπισης της Υγειονομικής Κρίσης προΐσταται η τ. Διευθύντρια του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, Υποστράτηγος ε.α. Σέμπρου Θεοδώρα. Τον Τομέα Οικονομικής Ανασυγκρότησης μετά την κρίση Covid συντονίζει ο Δρ. Οικονομολόγος (PhD) Παναγιώτης Ιωαννίδης. Τους εν λόγω τομείς στελεχώνουν εκλεκτοί συμπατριώτες μας Ιατροί και Οικονομολόγοι, που παρουσιάστηκαν στην Συνδιάσκεψη.

Στη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα μας ELLHNES.NET παρουσιάζονται 150 νέα Στελέχη και υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος από όλη την Ελλάδα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης