Εξαθλίωση των υπαλλήλων στον τουρισμό

Έλληνες  03/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αγγελική Συναδινού,

Υποψήφια Βουλευτής Κέρκυρας  

Αναμφισβήτητα ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πατρίδας μας. Η καλοκαιρινή σεζόν σε λίγους μήνες ξεκινά και όλα δείχνουν πως θα είναι δυνατή.

Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο, το οποίο αφορά τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο τομέα. 80.000 υπάλληλοι βρίσκονται εκτός ταμείου ανεργίας, εξαιτίας της ανικανότητας, της ανευθυνότητας και της αναλγησίας της ανθελληνικής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Η σεζόν του καλοκαιριού 2021 άργησε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα τον 5ο και 6ο μήνα οι εργαζόμενοι να υποβάλουν μονομερή υπεύθυνη δήλωση για έκτακτο βοήθημα.  Η κυβέρνηση έπρεπε να καταθέσει ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση) , η οποία υποβάλλεται για κάθε μήνα και περιλαμβάνει στοιχεία του εργαζόμενου και τα ένσημα.

Φτάσαμε Μάρτιο του 2022 και ακόμα δεν έχει κατατεθεί τίποτα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα ένσημα και ο ΟΑΕΔ να μην πληρώνει τα ταμεία ανεργίας στους ανέργους υπαλλήλους του τουρισμού. Επιπλέον δεν έχει καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων του 2021, του οποίου η μη καταβολή θεωρείται παράνομη και καταχρηστική.  Έχουμε κυβέρνηση και αντιπολίτευση που εισπράττουν και πληρώνονται από τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα αδιαφορούν, οδηγώντας τον στην εξαθλίωση.

Μια πολιτική ηγεσία η οποία κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή εξαπατά, προδίδει δεν υπερασπίζεται τον Έλληνα πολίτη. Μία πολιτική ηγεσία, η οποία δεν μπορείς να την αποκαλέσεις δημοκρατική, αλλά ο μοναδικός όρος που μπορεί κάποιος να την προσδιορίσει είναι ανθελληνική κυβέρνηση.

Μία ανίκανη, ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική ηγεσία, της οποίας στόχος είναι η εξαφάνιση του Έθνους μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Πρώτα οι Έλληνες. Ένας περήφανος λαός. Ένας λαός της επανάστασης, ένας λαός που χιλιάδες χρόνια πολεμάει για την ελευθερία, για την δημοκρατία, για τα ιδανικά του. Ένας λαός που πρέπει να ενωθεί υπό την αιγίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης