Εξώδικο Ηλία Κασιδιάρη στην ιστοσελίδα avgi.gr

Έλληνες  24/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά το κατάπτυστο δημοσίευμα της ιστοσελίδας avgi.gr στις 17 Μαρτίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε με άρθρο του στην ιστοσελίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ: "Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στις συκοφαντίες της Αυγής και του Σύριζα"

Εκτός όμως απ' αυτό, ο επικεφαλής των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα απέστειλε νωρίτερα σήμερα ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ απαιτώντας από την Συριζαίικη ιστοσελίδα να ανασκευάσει τους προσβλητικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Του Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη, Προέδρου του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα» με έδρα στην Αθήνα, οδός Κλεισθένους αρ. 17. ΚΑΤΑ Της ιστοσελίδας www.avgi.gr

*********************

Στις 17-03-2021 και ώρα 14:15, αναρτήσατε άρθρο με τίτλο «Ηλίας Κασιδιάρης/Μεταδίδει νεοναζιστικά κηρύγματα από τις “υψίστης ασφαλείας” φυλακές Δομοκού». Το εν λόγω κείμενο προσβάλλει την τιμή και υπόληψή μου, αμφισβητείται το δικαίωμά μου στην ελεύθερη έκφραση και παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητάς μου. Ουδέποτε υπήρξε στις επίμαχες παρεμβάσεις μου οποιαδήποτε αναφορά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί νεοναζιστικό κήρυγμα.

Σας ενημερώνω ότι ο χαρακτηρισμός αυτός είναι καθόλα συκοφαντικός και υβριστικός και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να εκφέρω δημόσιο λόγο και να διατηρώ κανάλι στον ιστότοπο youtube στο οποίο δικαιούται να διαφημίζεται όποια επιχείρηση επιθυμεί.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι ήδη έχω ασκήσει έφεση στην απόφαση πρωτόδικης καταδίκης μου, επομένως διατηρώ το τεκμήριο της αθωότητας το οποίο παραβιάζεται βάναυσα με το επίμαχο άρθρο σας. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΩ: Να αναρτηθεί η παρούσα εξώδικος δήλωση στην ιστοσελίδα σας και να ανασκευαστούν τα αποσπάσματα που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μου, τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου και το τεκμήριο αθωότητάς μου. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Αθήνα, 22/03/2021 Ο εξωδίκως δηλών ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης