Επάγγελμα - Διάγγελμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έλληνες  06/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με πλέγμα παρεμβάσεων της πολιτείας απέναντι στους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος απάντησε χθες με -ένα ακόμα- διάγγελμά του, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ένα από τα γνωστά επικοινωνιακά σόου που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με την ίδια ξύλινη γλώσσα, τις ίδιες χειρονομίες και τους γνωστούς μορφασμούς, ενημέρωσε τους.... συμπολίτες του, για την δέσμη μέτρων που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να ανακουφίσει τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και τα ελληνικά νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την ενεργειακή κρίση. Τονίζοντας ωστόσο, ότι καλό θα είναι να χρησιμοποιούμε τα κλιματιστικά λιγότερο ώστε να έχουμε και ρεύμα φθηνότερο.

Χωρίς να θέλουμε να φανούμε καταστροφικοί, αναμένουμε να δούμε τον πραγματικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και αναρωτιόμαστε πως γίνεται το Εθνικό Κόμμα να γνώριζε για την επέλαση της ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση, όντας και το μοναδικό που έκανε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Ενέργειας στις 26 Φεβρουαρίου 2022 και η κυβέρνηση εδώ και 3 μήνες να μην έχει λάβει κανένα απολύτως μέτρο.

Μια συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και που πέρα από την ενέργεια, είχε αναδείξει και τις αυξήσεις τιμών στα είδη διατροφής, με ορισμένα μάλιστα να ξεπερνάνε ακόμα και το 10%. Όλα αυτά βεβαίως, τα είχε προβλέψει και ο Ηλίας Κασιδιάρης στις δημόσιες τοποθετήσεις του και γι' αυτόν τον λόγο το Μαξίμου του έχει απαγορεύσει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Η αλήθεια όμως δεν φυλακίζεται!

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσει να ενημερώνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον Ελληνικό λαό και θα βρίσκεται πάντα δίπλα του, στις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν για την πατρίδα μας.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης