Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»: «Φόβος για Κασιδιάρη, οι δημοσκόποι δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια»

Έλληνες  12/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες για ένα παραπλανητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης απέστειλε και εξώδικο προς τη διεύθυνση της εφημερίδας λόγω των ψευδών ειδήσεων και της παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, που επιχειρήθηκε από την εφημερίδα αποκρύπτοντας τα ποσοστά μας και βάζοντας στη θέση του κόμματός μας άλλο κόμμα! Στην εφημερίδα, ωστόσο, έγινε εκτενής αναφορά προς το κίνημά μας και προσωπικά προς τον Ηλία Κασιδιάρη, από τη δημοσιογράφο Μυρτώ Λιαλιούτη.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης με το νέο κόμμα «Ελληνες» έκανε δημόσιες εμφανίσεις δίπλα σε όσους διαμαρτύρονταν για την επιβολή μέτρων, ακόμα και την περίοδο του καλοκαιριού. Φωτογραφίστηκε μαζί με προσωπικότητες του YouTube, με τους εργαζομένους και τους καταστηματάρχες που δεν έβλεπαν με καλό μάτι τα μέτρα που προανήγγελλαν κλειστές επιχειρήσεις και, κυρίως, φρόντισε να μην είναι στο πλάνο όταν έξαλλοι διαδηλωτές πατούσαν πάνω σε μάσκες - μια πρώτη ένδειξη του τι θα συνέβαινε όταν θα ξεκινούσε το πρόγραμμα του εμβολιασμού. Μέσα από τη φυλακή, ο Κασιδιάρης (ή καλύτερα, το κόμμα του, μιας και ο ίδιος αναφέρεται μόνο ως «ιδρυτής») διοργανώνει ακόμα και σήμερα συγκεντρώσεις, ενώ παράλληλα ανεβάζει βίντεο και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζοντας την πολιτική δράση από το Διαδίκτυο. To κανάλι του στο YouTube έχει 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες - ενδεικτικά, οι ψήφοι που πήρε η ΧΑ όταν στο τσακ δεν μπήκε στη Βουλή, το 2019, ήταν 165.000», ανέφερε η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Στη Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, μέλη των «Ελλήνων» κατέβηκαν συντεταγμένα στο παραλιακό μέτωπο, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολιασμών και των «λαθρομεταναστών». Κανένας δημοσκόπος δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί, γιατί όλοι γνωρίζουν πως στον ακροδεξιό χώρο υπάρχει εδώ και μία δεκαετία απόκρυψη ψήφου», έκλεισε.

Αρχικά να τονίσουμε ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν συμμετείχε ποτέ σε συγκεντρώσεις κατά του εμβολίου και από τις πορείες του δεν ακούστηκε ποτέ σύνθημα κατά του εμβολίου. Μακριά από διάφορες θεωρίες, είμαστε και θα είμαστε κατά της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του εμβολιασμού, άμεσης ή έμμεσης. Είμαστε ενάντια στον διαχωρισμό των Ελλήνων πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Έχουμε εκφράσει μέσα από αρθρογραφία, δραστηριότητες και από τις παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης με τις καταστροφικές για την οικονομία απαγορεύσεις. Θα συμφωνήσουμε με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας ότι έχουμε δυναμική εισόδου στη Βουλή. Δεν είναι μόνο οι συστημικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες μας έχουν παγιώσει στο 2%, αλλά – όπως σωστά επισημαίνει – υπάρχει η απόκρυψη ψήφου, λόγω της τρομοκρατίας που ασκεί το κράτος σε κάθε πατριωτική φωνή. Επίσης, η κύρια πηγή φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος είναι η νεολαία και όλοι γνωρίζουμε ότι ο νέος δεν θα κάτσει ποτέ να απαντήσει σε ερωτήσεις εταιρειών δημοσκοπήσεων.  Δεν ανήκουμε σε «ακροδεξιό» χώρο, ούτε το κόμμα μας είναι «ακροδεξιό». Το κόμμα μας είναι ΕΘΝΙΚΟ, απευθύνεται σε όλους τους πατριώτες και εθνικιστές, αγωνίζεται για όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής ή πολιτικής ταυτότητας. Τέλος, επειδή το κείμενο γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα και πολύ σωστά αναφέρει ότι οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη τότε ήταν 100.000, σήμερα – ελάχιστες μόνο ημέρες μετά – οι εγγεγραμμένοι αγγίζουν τους 102.000, παρά την προσπάθεια φίμωσης του Ηλία Κασιδιάρη και τη νέα τρομοκράτηση του εκλογικού σώματος, που επιχείρησαν τα ΜΜΕ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης