Εύβοια: Τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  10/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Και στην Εύβοια βρέθηκε κλιμάκιο του κόμματος για να προσφέρει φρούτα, τρόφιμα και νερά στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Το κλιμάκιο πήγε στο χωριό Δάφνη, όπου ξεκίνησε η καταστροφή, οι συναγωνιστές άφησαν φρούτα, λαχανικά, χυμούς, νερά, χαρτικά, ρούχα, κρουασάν, ξηρά τροφή, ζωοτροφές κλπ.

Τα παρέλαβαν οι νέοι του πληγωμένου χωριού... Έπειτα πράξαμε το ίδιο στην Στροφυλιά, όπου παρέλαβε η Πρόεδρος με την νεολαία του τόπου... Στείλαμε αρκετά από τα ανωτέρω είδη και στην πολύπαθη Κερασιά με νέους που μας περίμεναν στην πλατεία της Στροφυλιάς... Φύγαμε με την υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά τους όποτε και για όσο χρειαστεί. Συγκινητικές στιγμές από την αγάπη που εισπράξαμε και μας γέμισαν ιδιαίτερη χαρά, τούτες τις δύσκολες για την Πατρίδα μας ώρες. Η αισιοδοξία των ανθρώπων που συναντήσαμε ήταν πρωτοφανείς και αντί να τους δώσουμε κουράγιο, μας γέμισαν εκείνοι, με το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια τους!

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης δεν θα σταματήσουν εδώ. Δώσαμε υπόσχεση να βρισκόμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού και αυτό κάνουμε εμπράκτως!

Επίσης, μια δεύτερη ανθρωπιστική προσφορά πραγματοποιήθηκε στην Εύβοια την ίδια ημέρα. Μέλη του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώτης Χαράλαμπος, καθώς ο τομεάρχης του τομέα ΠτΠ του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας Χουλιαράς Λάμπρος,  προέβησαν στην διανομή εμφιαλωμένων νερών, τροφίμων και λοιπών ειδών άμεσης ανάγκης για τους κατοίκους των  πυρόπληκτων περιοχών της Βορείου Εύβοιας, μέσω των εκπροσώπων του Εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου Προκοπίου (Αγίου Ιωάννου του Ρώσου) και της Προέδρου της Δημοτικής κοινότητος Στροφυλιάς.

Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε πέραν της αμέριστης συμπαράστασης μας προς αυτούς και της έντονης αγανάκτησής μας προς την κυβερνητική παραμέληση των κατοίκων της Εύβοιας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης