Ηλίας Κασιδιάρης αποκλειστικά στο Μακελειό: «Πάω στον εισαγγελέα τον Μητσοτάκη για κακουργήματα»

Έλληνες  11/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα επίκαιρο άρθρο φιλοξένησε στο χθεσινό της φύλλο η μαχητική εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ", γραμμένο από τον ιδρυτή του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλία Κασιδιάρη. Το άρθρο αναφέρεται στις ποινικές ευθύνες του Μητσοτάκη και άλλων μελών της Κυβέρνησης για τις πρόσφατες πυρκαγιές που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο:

"Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μάνη και πολλές ακόμα περιοχές της Πατρίδας μας, καταθέτω μαζί με στελέχη του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Τεκμηριώνω σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων σε βαθμό κακουργήματος: Εμπρησμός δασών δια παραλείψεως, ανθρωποκτονίες εξ αμελείας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, παράβαση καθήκοντος.

Ο Μητσοτάκης φέρει ακέραιη ευθύνη γιατί με δικές του πράξεις και παραλείψεις η χώρα κατέστη έρμαιο των φονικών πυρκαγιών. 1). Εκμηδένισε τα εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σπατάλησε 120 εκατομμύρια ευρώ για την ιδιωτική αεροπορική εταιρεία «Aegean», δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα Μέσα Ενημέρωσης, που προωθούν την κυβερνητική προπαγάνδα, ενώ ταυτόχρονα εκμηδένισε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη. Με αποτέλεσμα την Πέμπτη 5 Αυγούστου, κρισιμότερη ημέρα του έτους για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, να μην επιχειρήσουν αεροσκάφη και ελικόπτερα σχεδόν σε κανένα μέτωπο της πύρινης λαίλαπας. Ο εισαγγελέας οφείλει να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες όλων των πολιτικών προσώπων, που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά γεγονότα. 2). Αρνήθηκε να ανανεώσει τις συμβάσεις 5.000 δασοπυροσβεστών, που με μικρό κόστος για το δημόσιο, μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ, θα ενίσχυαν επαρκώς τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που αντιμετώπισαν μείζον πρόβλημα λειψανδρίας, κατά την ηρωική εκτέλεση των καθηκόντων τους. 3). Δεν προέβη σε λήψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, σύμφωνα με την εισήγηση των Δασαρχείων, που αιτήθηκαν την εκταμίευση κονδυλίων 17 εκατομμυρίων ευρώ για ανανέωση εξωτερικών υποδομών. Αντ’ αυτού αποφάσισε να δώσει μόλις 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα, με αποτελέσματα καταστροφικά, που οδήγησαν σε πλήρη αδυναμία αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας. 4). Απέσπασε τους πιο μάχιμους άνδρες της ΕΜΑΚ και τους οδήγησε σε υπηρεσίες γραφείου, λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν. Έτσι, η πιο επίλεκτη ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, απώλεσε το μεγαλύτερο τμήμα της υπηρεσιακής και επιχειρησιακής της δύναμης τις πιο κρίσιμες ώρες αντιμετώπισης της καταστροφής. Όταν η κυβέρνηση αντελήφθη το εγκληματικό της λάθος επανάφερε τους εν λόγω άνδρες στις οργανικές τους θέσεις (τώρα μάλλον δεν μεταδίδουν covid19). Ήταν, όμως, αργά για τα ελληνικά δάση και τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Ο Μητσοτάκης δήλωσε προκλητικά ότι κάποια στιγμή θα κάνει την αυτοκριτική του. Του απαντώ πως αντί αυτοκριτικής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις ποινικές ευθύνες και τις εγκληματικές του πράξεις. Επί δύο χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναγγέλλει ότι θα αλλάξει το νόμο και ο εμπρησμός εξ αμελείας ή δια παραλείψεως θα γίνει κακούργημα. Δεν το κάνει, όμως, γιατί τότε θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες και οι δικοί της ανεύθυνοι και επικίνδυνοι παράγοντες. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης πρέπει να πάνε στον Ανακριτή, όπως πήγε η Δούρου για το Μάτι, και να καταδικαστούν, όπως καταδικάστηκαν οι Δήμαρχοι της Ηλείας για τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που είχα την τιμή να ιδρύσω, έχει κάνει πράξη την πιο κρίσιμη εξαγγελία του: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα». Ο Πρωθυπουργός της καταστροφής παρενέβη στη Δικαιοσύνη και με κρατά παράνομα στη φυλακή μέχρι τις εκλογές, νομίζοντας πως έτσι θα μειώσει τα εκλογικά μας ποσοστά. Τόλμησε, μάλιστα, να στείλει και ορκωτούς λογιστές για οικονομικό έλεγχο στο πεντακάθαρο κόμμα μας. Με όλες αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις δείχνει πως τρέμει τη μεγάλη εκλογική δυναμική μας. Έχει καταστεί σαφές σε όλους τους Έλληνες πως είμαστε η μόνη γνήσια αντισυστημική δύναμη, που πολεμά την βρώμικη ανθελληνική εξουσία τους. Θα εκλεγώ βουλευτής μέσα από τη φυλακή, όπως και το 2015, γιατί η φωνή της αλήθειας δεν σταματά και δεν περιορίζεται με διώξεις, φυλακίσεις και παράνομες μεθοδεύσεις.

Ο ελληνικός λαός ζητά την τιμωρία των υπευθύνων για την καταστροφή της χώρας, ζητά την πολιτική κάθαρση που μόνο νέοι άνθρωποι με καθαρά χέρια μπορούν να επιβάλλουν. Οι κάτοικοι της Εύβοιας που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, προβλέπουν πως στις καμένες κορυφές των βουνών σύντομα θα φυτρώσουν ανεμογεννήτριες. Αποκαλύπτω πως το Συμβούλιο της Επικρατείας, με απόφαση του 2012, επέτρεψε τη δημιουργία αιολικών πάρκων σε αναδασωτέες εκτάσεις. Καίριο ρόλο σ’ αυτήν την άθλια απόφαση έπαιξε η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σακελλαροπούλου. Η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ», που σήμερα εγκαθιστά  παντού ανεμογεννήτριες, ανήκει στον πεθερό του Γεραπετρίτη, δηλαδή του υπουργού και πιο στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως αυτοί οι άγνωστοι και άσχετοι παράγοντες βρέθηκαν εν μία νυκτί στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής και της λήψης των αποφάσεων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε μία φωνή μέσα στη Βουλή αυτήν την στιγμή, να λέει αυτές τις αλήθειες από την ημέρα που το σύστημα συνωμότησε για την παράνομη φυλάκισή μου. Δεν πειράζει, όμως, ακόμα και μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας συνεχίζουμε τον εθνικό μας αγώνα με την προοπτική το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ να γίνει σύντομα δύναμη ανατροπής και κάθαρσης του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ηλίας Κασιδιάρης"


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης