Ηλίας Κασιδιάρης εις μνήμην Κωνσταντίνου Κατσίφα

Έλληνες  31/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας διαφύλαξε την τιμή της Ελλάδας και ύψωσε στα ουράνια τη γαλανόλευκη με το Δικέφαλο Αετό της Αυτόνομης Ηπείρου, της αιώνια ελληνικής Βορείου Ηπείρου, της πανάρχαιας κοιτίδας των Ελλήνων και του πολιτισμού. Με τη θυσία του απέδειξε πως η Ελλάς γεννά ακόμα Ήρωες, που συνεχίζουν να γράφουν με χρυσά γράμματα την ελληνική ιστορία σε μία εποχή σκοτεινή, που τα εθνικά μας δίκαια προδίδονται και οι Έλληνες δολοφονούνται, με την ανοχή και πολλές φορές τη συμμετοχή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Τα προηγούμενα χρόνια είχα την τιμή να κρατήσω και εγώ τη δοξασμένη σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους δρόμους της Αθήνας.

Σήμερα παραμένω δεσμώτης όπως όλοι οι Έλληνες από τους Βουλιαράτες, τη Χειμάρρα, την Κορυτσά και όλα τα σκλαβωμένα προαιώνια ελληνικά εδάφη της Βορείου Ηπείρου. Αποτίω, λοιπόν, δύο φορές τον ύψιστο φόρο τιμής στον Ήρωά μας και τον τελευταίο χρονολογικά Εθνομάρτυρα του ελληνισμού. Μία για τη θυσία του στο βωμό της Ελλάδος, μόνος απέναντι σε έναν πάνοπλο, δειλό και εγκληματικό αντίπαλο. Και άλλη μία για το όραμα της Ελευθερίας όλων των Ελλήνων και την Ένωση με τη μητέρα πατρίδα! Κωνσταντίνος Κατσίφας - Αθάνατος!

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης