Ηλίας Κασιδιάρης - ΕΛΛΗΝΕΣ: Μήνυμα για την προβολή της Οργανωτικής Συνδιάσκεψης

Έλληνες  07/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εργασίες της Πρώτης Οργανωτικής Συνδιάσκεψης του Εθνικού Κόμματος των «ΕΛΛΗΝΩΝ» με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Η Συνδιάσκεψη -με την παρουσίαση 100 και πλέον στελεχών- θα προβληθεί την Κυριακή 9/5/2021 και ώρα 18:00 μέσω του προσωπικού καναλιού του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και η ανανεωμένη ιστοσελίδα του κινήματος με το πλήρες κυβερνητικό μας πρόγραμμα και την ενότητα στελεχών, η οποία στην παρούσα φάση απαριθμεί πάνω από 150 πρόσωπα και συνεχώς εμπλουτίζεται με εξαίρετους ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας.

Το κίνημά μας, παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζει την πολυσχιδή πολιτική του δράση για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Γραφείο Τύπου ΕΛΛΗΝΕΣ

Επίσης, από το Γραφείο Τύπου του Κινήματός μας, εστάλη νωρίτερα σήμερα το παρακάτω δελτίο τύπου προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεως:

"Καλησπέρα σας,

Ενημερώνουμε τα διαδικτυακά και έντυπα Μέσα ότι οι εργασίες της Πρώτης Οργανωτικής Συνδιάσκεψης του Εθνικού Κόμματος των «ΕΛΛΗΝΩΝ» με κεντρικό ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Η Συνδιάσκεψη -με την παρουσίαση 100 και πλέον στελεχών- θα προβληθεί την Κυριακή 9/5/2021 και ώρα 18:00 μέσω του επίσημου καναλιού του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του κινήματος με το πλήρες κυβερνητικό μας πρόγραμμα και την ενότητα στελεχών, η οποία στην παρούσα φάση απαριθμεί πάνω από 150 μέλη και συνεχώς εμπλουτίζεται με εξαίρετους ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για μια Ελεύθερη και Ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ.

Παρακαλούνται όσα Μέσα επιθυμούν διευκρινήσεις ή έχουν απορίες να επικοινωνήσουν με το γραφείο τύπου στο παρόν e-mail ή να τηλεφωνήσουν στο 6942 – 295795. Σας ευχαριστούμε.

ΈΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου"


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης