Ηλίας Κασιδιάρης: Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τη συμμετοχή μου στις εκλογές και τη Νίκη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  11/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απάντηση στα αντισυνταγματικά σενάρια του καθεστωτικού Τύπου και στις διαρροές του Μαξίμου

«Ενδεχόμενη νομοθετική πρόβλεψη προληπτικής ή κατασταλτικής απαγόρευσης πολιτικού κόμματος δεν εναρμονίζεται προς το ισχύον Σύνταγμα» - Κώστας Χρυσόγονος, Συνταγματολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Η πολιτική επέλαση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, η ραγδαία άνοδος των ποσοστών μας και η εξάπλωσή μας σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει πανικό στο σύστημα εξουσίας. Έτσι, επιστρατεύθηκαν για μία ακόμη φορά τα πληρωμένα από τη λίστα Πέτσα Μέσα Ενημέρωσης για να διασπείρουν ανόητες και ανυπόστατες φημολογίες περί απαγόρευσης του κόμματος ή της δικής μου συμμετοχής στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε και να τονίσουμε ότι και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ προσωπικά, ως υποψήφιος, θα συμμετέχουμε κανονικά στις προσεχείς εκλογές, όπως ορίζει το Σύνταγμα και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ή να παραβιάσει αυτό το δεδομένο. Οι γελοιότητες που έγραψε ο συστημικός Τύπος αποτελούν φαντασιώσεις και ψευδολογία με μοναδικό σκοπό να προβληματίσουν τους ψηφοφόρους μας, νομίζοντας ότι θα περιορίσουν το τεράστιο ρεύμα, που αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή στην Ελληνική κοινωνία υπέρ του Κόμματός μας.

Όλες οι έγκυρες πηγές που διαθέτω συμφωνούν πως τα ποσοστά μας είναι πάνω από 5% και συνεχώς αυξάνονται, σε αντιστοιχία με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ήδη στην Ιταλία, στη Σουηδία και σε ολόκληρη της Ευρώπη. Και φυσικά τονίζω ότι αυτό το κλίμα είναι αδύνατο να αναστραφεί με βλακώδη φληναφήματα περί απαγορεύσεων και αντισυνταγματικών εκτροπών.

Διαθέτω πλήρη Πολιτικά Δικαιώματα, τα οποία ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, καθώς δεν υπάρχει καμία αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση εις βάρος μου, ούτε και πρόκειται να υπάρξει. Θυμίζω επίσης το άρθρο 29, παράγραφος ένα του Συντάγματος: «Οι Έλληνες πολίτες που έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα». Θα συμμετέχω λοιπόν ελεύθερα στις εκλογές, ως ιδρυτής και υποψήφιος βουλευτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Και να ήθελαν να αλλάξουν το Σύνταγμα, δεν μπορούν, καθώς η παρούσα βουλή δεν είναι αναθεωρητική.

Επίσης, όσοι ονειρεύονται, ότι μπορούν να καταργήσουν τις ελεύθερες εκλογές, με φωτογραφικούς και αντισυνταγματικούς νόμους, που δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα, πρέπει να διαβάσουν το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα, που λέει ότι: «Όποιος επιχειρεί, με κατάχρηση της ιδιότητάς του, ως οργάνου του Κράτους, να αλλοιώσει το δημοκρατικό πολίτευμα ή θεμελιώδεις αρχές του, όπως είναι το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με ελεύθερες εκλογές, όπως είναι ο πολυκομματισμός και τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα δικαιώματα του πολίτη, τιμωρείται αυστηρά με ισόβια κάθειρξη».

Σε κάθε περίπτωση ξέρουν, ότι ακόμα και να μου απαγόρευαν να συμμετέχω ως υποψήφιος σε οποιοδήποτε κόμμα, εγώ θα έκανα απλά μία δήλωση ότι στηρίζω το κόμμα της αρεσκείας μου, δηλαδή το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τότε οι Έλληνες πολίτες θα ψήφιζαν μαζικά αυτό το κόμμα και θα έπαιρνε πάνω από 20%. Γιατί ο λαός ηρωοποιεί και ακολουθεί με πίστη όσους διώκονται παράνομα από το Σύστημα.   

Αυτό το γνωρίζουν άριστα στο Μαξίμου γι’ αυτό κι έχουν ήδη εγκαταλείψει κάθε ιδέα παράνομων και πραξικοπηματικών εκτροπών. Μετά τις εκλογές θα επιστρέψω δριμύτερος στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς και οι Εθνικές Ιδέες θα κυριαρχήσουν στη δημόσια ζωή της Πατρίδας μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης