Ηλίας Κασιδιάρης: Οργανώνεται και κυριαρχεί το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  03/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές συνδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα με μαζική συμμετοχή εκλεκτών Ελλήνων πολιτών

Εκατοντάδες στελέχη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ οργανώνουν τον κομματικό μας μηχανισμό σε ολόκληρη την χώρα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι οργανωτικές μας συνδιασκέψεις στις μεγαλύτερες Περιφέρειες, από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη. Έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι δημιουργούμε ένα κόμμα υψηλού επιπέδου, που βασίζεται στην πληθώρα των εκλεκτών στελεχών του και η διοίκηση ασκείται συλλογικά και όχι προσωποκεντρικά. Τα οργανωτικά στελέχη των Νομαρχιακών μας Επιτροπών και τα μέλη του Πανελληνίου Συμβουλίου, που είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο του κόμματος, εκλέγονται με την ψήφο των συνέδρων και λαμβάνουν από κοινού όλες τις αποφάσεις για την πολιτική μας δραστηριότητα με βάση την αρχή της πλειοψηφίας. Έτσι λειτουργούν τα κόμματα που σέβονται το Σύνταγμα και όχι με δικτατορικού τύπου πρακτικές, σαν αυτές που εφαρμόζει ο Μητσοτάκης, ακόμα και όταν λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας. Οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, ο νόμος Βορίδη που με στοχοποίησε προσωπικά και κάθε άλλη απόπειρα να πληγεί η νομική μας υπόσταση έπεσαν στο κενό. Προσωπικά θα συμμετέχω στις εκλογές ως Ιδρυτής του κόμματος  - και όχι ως Πρόεδρος – και θα εκλεγώ ξανά βουλευτής με σταυρό, δηλαδή με την ψήφο του ελληνικού λαού. Η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι η πιο ηχηρή απάντηση σε αυτούς που παραβίασαν το Σύνταγμα και ποδηγέτησαν τη Δικαιοσύνη  μέσω επίορκων οργάνων τους για να με κλείσουν φυλακή.

Η Νίκη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις προσεχείς εκλογές θα είναι μία μεγάλη Νίκη του ελληνικού λαού και της λαϊκής κυριαρχίας, που τόσο βάναυσα πλήττονται από την επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ. Ήδη ο Μητσοτάκης μετέφερε τις εκλογές από τον Ιούλιο στην άνοιξη του 2023. Θεωρώ ότι οι κάλπες θα στηθούν το ερχόμενο Φθινόπωρο. Είναι αδύνατον να αντέξουν ακόμη έναν χειμώνα φτώχειας και ακρίβειας, χωρίς να καταρρεύσουν. Επίσης, ήδη έχουν ξεχάσει το παραμύθι της αυτοδυναμίας και μιλούν ανοιχτά για κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ αλλά και με χρήσιμο δεκανίκι τους τον Βελόπουλο. Ότι ακριβώς έγινε πριν δέκα χρόνια στη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ, στην οποία συμμετείχε η κουστωδία Βελόπουλου, Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη.

Η απώλεια της αυτοδυναμίας τους οφείλεται στη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που οδηγεί σε επτακομματική Βουλή στην οποία θα υπάρχει επιτέλους ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Ο δρόμος για τη Νίκη των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πλέον ανοιχτός!

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης