Ηλίας Κασιδιάρης στην Ελεύθερη Ώρα: Μητσοτάκης και Τσίπρας μου κήρυξαν παράνομο πόλεμο

Έλληνες  21/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εντολή Μαξίμου να κοπούν οι επικοινωνίες μου με τον έξω κόσμο

Όσα βιώνω το τελευταίο διάστημα της παράνομης κράτησής μου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας δεν έχουν προηγούμενο. Προ ημερών κάποιοι κρατούμενοι της πτέρυγας με ενημέρωσαν ότι εμφανίζομαι και πάλι στα Δελτία Ειδήσεων. Σύμφωνα με τις δημοσιογράφους Τσαπανίδου και Καραμήτρου του OPEN η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορευτούν οι επικοινωνίες μου εντελώς με τον έξω κόσμο. Μόνο σταλινικά γκούλαγκ και το Νταχάου θυμίζουν αυτά τα αίσχη. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τις νέου τύπου εκτροπές, βλέποντας τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, του κόμματος που ίδρυσα, να ενισχύονται σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Είχε προηγηθεί ερώτηση στη Βουλή από 60 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή σχεδόν όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Τσίπρα) οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί συνεχίζω να κάνω σχόλια επί των πολιτικών εξελίξεων. Αυτό είναι το τρομερό μου έγκλημα: Η έκφραση διαφορετικής άποψης από αυτήν που προωθεί το κατεστημένο. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι φυλακή: Για να μην ακούει ο λαός το δημόσιο λόγο μου γιατί τότε θα αφυπνιστεί και θα πάψει να άγεται και να φέρεται από τα ψέματα του συστήματος. Αισθάνομαι υπερήφανος που κατάφερα να τραβήξω την κουρτίνα και να αποκαλύψω πως Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ένα και το αυτό. Όπως ενώθηκαν για να μου κηρύξουν παράνομο πόλεμο, έτσι ενωμένοι δρουν και εις βάρος της χώρας σε όλους τους τομείς. Σε όλα τα μείζονα θέματα η ΝΔ ταυτίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ, από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς μέχρι την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Το σταλινικό καθεστώς Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε όριο με τον ξυλοδαρμό των Ελλήνων πυροσβεστών στη Λεωφόρο Κηφισίας. Αφού τους άφησε μόνους στα βουνά της Εύβοιας και σε κάθε γωνιά της χώρας που χτύπησαν οι πυρκαγιές τον Αύγουστο, τώρα τους ανταμείβει με ξύλο, γκλομπς και δακρυγόνα. Οι πυροσβέστες ζήτησαν το αυτονόητο. Μονιμοποίηση, ώστε το επόμενο καλοκαίρι η χώρα να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον πύρινο όλεθρο. Ο Μητσοτάκης απάντησε με αυταρχισμό αναίτια και με τον βάρβαρο ξυλοδαρμό τους. Δεν τους έδωσε ούτε μισό ευρώ από τα 42 δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης που διαφημίζουν τα πληρωμένα κανάλια. Αυτά θα τα φάνε οι αδηφάγοι εργολάβοι για την ανύπαρκτη πράσινη μετάβαση, που δεν θα είναι τόσο πράσινη, καθώς θα έχουν κάψει όλα τα δάση μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι Πολιτικός Προϊστάμενος των ΜΑΤ διορίστηκε ο πρώην αρχηγός της ΚΝΕ, κομμουνιστής Θεοδωρικάκος. Η ΝΔ έχει ταυτιστεί ολοκληρωτικά με τους μπολσεβίκους του Περισσού. Όταν κάποιος βουλευτής της τολμήσει να θίξει την ιερή αγελάδα του σταλινισμού καρατομείται με συνοπτικές διαδικασίες.

Γέλασα με Μπογδάνο

Γέλασα ακούγοντας τον Μπογδάνο στον Χατζηνικολάου να λέει πως «σκοπός μου είναι να προστατεύσω τους πολίτες από τον Κασιδιάρη». Οι πολίτες έχουν ανάγκη προστασίας από την επάρατη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά μορφώματα του μνημονιακού τόξου. Αυτοί ευθύνονται για το χάος στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Ελλάδα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην άνοδο των κρουσμάτων κορωνοϊού μαζί με την Ουκρανία και την Ρωσία. Ακόμα και η γαλάζια Ματίνα Παγώνη εξερράγη για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία. Έφτασε στο σημείο να κράζει αγρίως τον νεοδημοκράτη διοικητή του Γεννηματάς για τα ψέματα και τις άθλιες δικαιολογίες του. Φωνάζω εδώ και έναν χρόνο πως συνιστά έγκλημα η έλλειψη κλινών ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία. Αυτήν την στιγμή με 500 (περίπου) διασωληνωμένους το δημόσιο σύστημα Υγείας έχει φτάσει στα όριά του. Συμπολίτες μας πεθαίνουν σε ράντζα και ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, Οικονόμου, λέει αισχρά και μακάβρια ψέματα πως όλα πάνε καλά και υπάρχουν 1.300 κλίνες ΜΕΘ. Τότε γιατί αφήνουν τους ασθενείς να χάνονται αβοήθητοι και τα κανάλια οργιάζουν πως οι ΜΕΘ έχουν φρακάρει; Μήπως ήρθε η ώρα να διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες των κυβερνώντων για τους χιλιάδες θανάτους συμπολιτών μας που θρηνούμε από την αρχή της υγειονομικής κρίσης;

Σε ακόμα χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η εθνική οικονομία και κυρίως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες. Εννοείται πως ούτε αυτοί θα πάρουν φράγκο από τα δισεκατομμύρια που διαχειρίζεται ο Μητσοτάκης και τα μοιράζει σε φίλους του εργολάβους (βλέπε εργολαβίες ΤΕΡΝΑ – Γεραπετρίτη). Οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο και στην εστίαση κάνουν πλέον και τους αστυνομικούς, ελέγχοντας εξονυχιστικά τα στοιχεία των πολιτών που θέλουν να αγοράσουν κάλτσες ή να πιούνε μια γκαζόζα έξω από μία καφετέρια. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι χωρίς μάσκες, χωρίς χαρτιά, χωρίς πρόστιμα, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, συνωστίζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αναδεικνύοντας τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν ξεχνώ τις πρώτες δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ στα κυβερνητικά έδρανα το 2019: «Μου αρέσει το μπόλιασμα, χαίρομαι να βλέπω στις παρελάσεις τη χώρα μας να γίνεται πολυπολιτισμική». Άδικα τον κατηγόρησε κάποια αναρχοκομμουνίστρια από την Ολλανδία ότι κάνει push backs. Ο Μητσοτάκης την αποστόμωσε φωνάζοντας πως φτιάχνει hot spots υπερσύγχρονα με ανέσεις κλιματισμού, με όλες τις ανέσεις που παρέχονται στους αλλοδαπούς, λείπουν όμως από την πλειονότητα των Ελλήνων. Των Ελλήνων που σε λίγες δεκαετίες θα έχουμε γίνει μειονότητα στον τόπο μας αν δεν αλλάξει ριζικά η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ανεβαίνει παρά τις σταλινικές απαγορεύσεις

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως ακριβώς δηλώνει η επίσημη επωνυμία του, αγωνίζεται για να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και για μία Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Συνεχίζω δυναμικά τον αγώνα μου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος παρά τον αισχρό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας. Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές, γιατί υπηρετούμε με πίστη και ανιδιοτέλεια τη Μεγάλη Ιδέα της Πατρίδας!

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Για επικοινωνία με τη Γραμματεία του Ηλία Κασιδιάρη: 6907 717 702

Τα τηλέφωνα του κόμματος: 211 4181 023, 694 2295 795


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης