Ηλίας Κασιδιάρης στην Ελεύθερη Ώρα: Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Έλληνες  26/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Του Ηλία Κασιδιάρη

Ιδρυτή του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα των Ελλήνων, στερεί ελευθερίες από τους Έλληνες πολίτες και φιμώνει με βίαιο και αντιδημοκρατικό τρόπο κάθε ελεύθερη φωνή εθνικής αντίστασης. Έτσι, είδαμε την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα να εξαπολύουν βάρβαρη επίθεση με χημικά, με γκλομπς, ακόμα και με εκτοξευτήρες νερού κατά χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωναν νόμιμα την αντίθεσή τους στο διχασμό και στα μέτρα μαζικού περιορισμού της ελευθερίας μας. Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσε δυναμικό παρών και σε αυτή την συγκέντρωση και το μήνυμά μου μέσα από τη φυλακή ακούστηκε δυνατά στην πλατεία Συντάγματος, αποδεικνύοντας πως η φωνή της αλήθειας δεν περιορίζεται και δεν υποτάσσεται σε κανένα αυταρχικό, τρομοκρατικό καθεστώς. Ο Μητσοτάκης ήλπιζε πως με την παράνομη και πολιτικά υπαγορευμένη φυλάκισή μου θα μείωνε τη δυναμική του κόμματός μας, αλλά απέτυχε οικτρά. Στη συνέχεια με εκτελεστικό όργανο τον Βορίδη ψήφισε αντισυνταγματικό, φωτογραφικό νόμο με σκοπό να μην μπορώ να προεδρεύω στο κόμμα που ίδρυσα. Ο Βορίδης μάλιστα δήλωσε αγανακτισμένος από βήματος Βουλής γιατί στέλνω εξώδικα στις επιτροπές τους και παριστάνω τον πολιτικό αρχηγό – όπως είπε – μέσα από τη φυλακή. Αδυνατούν να κατανοήσουν πως ο εθνικός μας αγώνας δεν μπορεί να περιοριστεί με διωγμούς και φυλακίσεις. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να ενισχύουν το φρόνημά μας, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και το τελευταίο διάστημα, με τη μαζική παρουσία νέων ανθρώπων του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κέρκυρα, στην Κρήτη, στη Λάρισα και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Η άγρια καταστολή των Ελλήνων πολιτών στο Σύνταγμα από τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη θύμισε τις εξίσου βάρβαρες επιθέσεις των πραιτωριανών του ΣΥΡΙΖΑ, στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας. Ο Μητσοτάκης αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως είναι ο νέος Τσίπρας με γραβάτα. Δεν τον χαρακτήρισε τυχαία ο Ζάεφ ως το μεγαλύτερο στήριγμά του, δηλαδή ως στήριγμα των Σκοπιανών. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει την ίδια πολιτική του εθνομηδενισμού και της εγκατάλειψης των εθνικών μας δικαίων. Ακόμα και στον τουριστικό τομέα, που μας τον παρουσιάζουν ως βαριά βιομηχανία, έφεραν και εδώ την καταστροφή,  διόρισαν Υπουργό έναν παντελώς άσχετο παράγοντα από το Ποτάμι, ο οποίος απέτυχε οικτρά το 2020, παρέμεινε όμως στη θέση του, συνεχίζοντας το παρακμιακό του έργο. Όσα λεφτά και να μοιράσει στα κανάλια η κυβέρνηση, μέσα από τις παράνομες λίστες Πέτσα και Κικίλια, η απόλυτη αποτυχία δεν μπορεί πλέον να αποσιωπηθεί.

Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης παραπαίουν, οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονται να υποβάλουν τους πολίτες σε βίαιο «face control» για το περιβόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού, δηλαδή για γελοίες και συνάμα τραγικές καταστάσεις, κάτω από τις οποίες κρύβεται η ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου. Η πολυδιαφημισμένη απορροφησιμότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ απεδείχθη τελικά μια χίμαιρα.  Από τις 30.000 επιχειρήσεις που αιτήθηκαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, τελικά θα επιδοτηθούν μόλις 400. Η αγορά διαλύεται την ώρα που πλουτίζουν οι μεγαλοεργολάβοι, συγγενείς των πολιτικών. Παλαιότερα είχαμε τον Άκτορα του Μπόμπολα, σήμερα την ΤΕΡΝΑ που διευθύνει ο πεθερός του Γεραπετρίτη. Η διαπλοκή της κυβέρνησης με τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες, που ο Κωστάκης Καραμανλής είχε καταγγείλει ως νταβατζήδες, παραμένει πανίσχυρη. Από την άλλη το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών θα είμαστε δυναμικά μέσα στην επόμενη Βουλή, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές. Θα είμαστε η φωνή της αλήθειας και της αντίστασης των Ελλήνων ενάντια στα σχέδια των αντεθνικών κυβερνήσεων.  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης