Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα «ΑΧΑΡΝΕΣ για όλους»: «Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα»

Έλληνες  17/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία δυναμική – όπως πάντα – συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη φιλοξένησε η τοπική εφημερίδα του Μενιδίου «ΑΧΑΡΝΕΣ για όλους». Ο Ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ απάντησε με το δικό του χειμαρρώδη τρόπο σε μια σειρά ερωτήσεων και προβλημάτων που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες.

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για την εγκληματικότητα:

«Έχω περπατήσει σε όλο το δήμο Αχαρνών από εδώ ξεκίνησα τις πολιτικές μου ομιλίες και περιοδείες το 2012 ως νέος βουλευτής κι προώθησα με όλα τα νόμιμα μέσα  τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων για βελτίωση της ζωής τους και για την επίλυση μιας σειράς από μείζονα προβλήματα που προκαλεί διαχρονικά η εγκατάλειψη της περιοχής από την κεντρική εξουσία. Αν θέλετε να ορίσουμε το μεγαλύτερο και πιο επίφοβο από αυτά τα προβλήματα θα αναφερθώ ασφαλώς στην έξαρση της εγκληματικότητας. Σε καμία άλλη πόλη της Ευρώπης δεν πέφτουν αδέσποτες σφαίρες μέρα μεσημέρι, δολοφονώντας εν ψυχρώ αθώους πολίτες. Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο άβατο εγκληματικότητας σαν αυτό που έχει δημιουργηθεί εντέχνως στο δήμο Αχαρνών. Την απόλυτη ευθύνη φέρει η αδιαφορία όλων των κυβερνήσεων που χαϊδεύουν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες για λόγους ψηφοθηρικούς. Σας θυμίζω πως είμαι το μοναδικό  πολιτικό πρόσωπο εν Ελλάδι που διώχθηκε και φυλακίστηκε  με το πρόσχημα του ρατσιστικού λόγου κατά των «Ρομά», γιατί σε δημόσιες ομιλίες μου κατήγγειλα το οργανωμένο έγκλημα και απαίτησα την πάταξη του.

Αν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ διοικούσε την χώρα  θα εξαφάνιζε άμεσα κάθε εστία οργανωμένου εγκλήματος εφαρμόζοντας το δόγμα της μηδενικής ανοχής».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης