Η αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων συνεχίζεται!

Έλληνες  04/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με απορία, τρόμο και αγωνία παρακολουθούμε οι Δωδεκανήσιοι την ύπουλη και εν κρυπτώ αποστρατικοποίηση των νησιών μας.

Μετά τους  πανάκριβους και πολύτιμους  για την άμυνα των νησιών πυραύλους patriot που στάλθηκαν στην πάμπλουτη  Σαουδική Αραβία, των  αντιαεροπορικών stinger, ρουκετών πυροβολικού, αντιαρματικών κλπ που αγοράστηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού για την άμυνα των νησιών μας, τα οποία η ανάλγητη προδοτική κυβέρνηση έστειλε στην Ουκρανία,  διαβάζουμε πλέον με τρόμο ότι τoν Ιούλιο θα αποσυρθούν και τα πολύτιμα BMP-1.

Η δήθεν ενίσχυση  του Ουκρανικού στρατού, ο οποίος σημειωτέον δεν ανήκει ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε στο ΝΑΤΟ, δεν αποτελεί παρά μια βολική δικαιολογία - ενέργεια, η οποία υλοποιήθηκε εν κρυπτώ και με δόλο από την Εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ως άξιος διάδοχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχώς συνωμοτεί εις βάρος των Ελλήνων ακριτών, ξεχνώντας τα νησιά μας, αφήνοντάς τα βορά στον Ερντογάν και στο έλεος των Τούρκων, όταν απέναντί μας υπάρχει μία ολόκληρη αποβατική στρατιά της Τουρκίας.

Πρώτος ο Ηλίας Κασιδιάρης προειδοποίησε για τις επερχόμενες Πρέσπες του Αιγαίου, οι οποίες προφανώς μετά τις  επερχόμενες πρόωρες  εκλογές θα υλοποιηθούν,  υπακούοντας για μία ακόμη φορά στις υπερατλαντικές ανθελληνικές εντολές, ώστε να ικανοποιηθεί το αρπακτικό που λέγεται Τουρκία.

Όλα αυτά την στιγμή που στην Βουλή οι άξιοι "εθνοπατέρες" προτιμούν να κονταροχτυπιούνται για την ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ διοργανώθηκε ένας πρωτοφανής διαγωνισμός Τουρκολαγνείας, προκειμένου ο Σουλτάνος να δεχθεί να πάρει πίσω το...  δήθεν βέτο... και να ενταχθούν στην υπερατλαντική «ειρηνική» συμμαχία  οι Σκανδιναβικές χώρες.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι την κρίσιμη στιγμή της τουρκικής επίθεσης τα νησιά κατά πάσα πιθανότητα θα εγκαταλειφθούν από την Αθήνα, όπως η Μαρτυρική Κύπρος το 1974, οπότε χρειαζόμαστε μέχρι και την τελευταία σφαίρα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας και τον τόπο μας.

Στρατευόμαστε και στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές που έρχονται γιατί μόνον το κόμμα μας και ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορούν να σώσουν την χώρα από την επερχόμενη καταστροφή.

Δράκου Αλέξανδρος,

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης