Η καταστροφική διαχείριση της κρίσης από τη Νέα Δημοκρατία

Έλληνες  05/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Ευστάθιος Δαφνομήλης

Έως και 65.000 ημερήσια κρούσματα η νέα πρόβλεψη.

Χορεύουμε πλέον σε ρυθμούς προπέρσινης Σουηδίας έχοντας όμως ρίξει στην πλάτη μας τα πιο αυστηρά και μακροπερίοδα λοκντάουν, έχοντας υποστεί μαζικό δια της βίας εμβολιασμό άνω του 70% (αυτό ήταν το ζητούμενο ποσοστό για επίτευξη "ανοσίας αγέλης"), έχοντας φάει ένα απίστευτο καπέλο εθνικού χρέους που υπό κανονικές συνθήκες θα χρεωνόμασταν σε περίοδο δεκαετίας, οι μάσκες βρίσκονται δια της βίας στη ζωή μας επίσης, και όλα αυτά χωρίς να έχει προστεθεί "καρφίτσα" στο σύστημα υγείας, ενώ αντιθέτως έχει αποστερηθεί 7.000 επαγγελματίες της Υγείας.

Η επιδημία εξαπλώνεται χωρίς κανένα από τα μέτρα των ειδικών να λειτουργεί, και η ζωή (όπου ζωή βάλε από μικροοργανισμούς όπως οι ιοί, έως και ανθρώπους) συνεχίζει ακάθεκτη το κυκλικό της έργο, (γέννηση, ανάπτυξη, μαρασμός,  θάνατος). Το μόνο που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή, ήταν να ενισχυθεί το σύστημα υγείας.

Αντ' αυτού στην πορεία ανακαλύφθηκε πως στην επαρχία αν έμπαινες σε νοσοκομείο σε έτρωγε η μαρμάγκα (με κορυφαίο παράδειγμα την ΜΕΘ Αγρινίου 100% "επιτυχία") ενώ γενικότερα οι κλίνες ΜΕΘ δεν αυξήθηκαν σημαντικά (βλ. έκθεση Τσιόδρα Λύτρα) αλλά αντιθέτως το ΕΣΥ στερήθηκε προσωπικό (7.000 σε υποχρεωτική αργία) και κατ' αντιδιαστολή ακούσαμε για εντατικά σεμινάρια εκπαίδευσης υγειονομικών που από τραυματιοφορείς βρέθηκαν σε δύο μαθήματα να κάνουν τους εντατικολόγους. Καλά που δεν έβαλαν και κτηνιάτρους στις ΜΕΘ.

Σε κάθε περίπτωση οι ιοί κάνουν και θα κάνουν πάντα αυτό που είναι προγραμματισμένοι από τον Δημιουργό να πράττουν, δηλαδή να εξαπλώνονται, κι εμείς θα κάνουμε αυτό που μας ανάγκασαν οι επιλογές των πολλών να υπομένουμε, δηλαδή να συνεχίσουμε με "επιστημονική" επιμέλεια να βάζουμε αδιάβροχο για τον καύσωνα και αντιηλιακό για την βροχή.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης