Η κυβέρνηση έστρεψε τα ΜΑΤ εναντίον των Πυροσβεστών – Προσαγωγές και τραυματισμοί με αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη

Έλληνες  05/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επί της λεωφόρου Κηφισίας όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν και έριξαν χημικά κατόπιν κυβερνητικών εντολών στους πυροσβέστες!

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι «Εποχικοί πυροσβέστες», γνωστοποίησαν πως συνάδελφός τους τραυματίστηκε σοβαρά:

«Αυτό που έκανε σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Επέμβαση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία Πυροσβεστών. Ακρωτηριασμός στο δάχτυλο συναδέλφου Εποχικού από κροτίδα. Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ».

Αργότερα έγινε γνωστό, από επικοινωνία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με μέλη του πανελλήνιου σωματείου συμβασιούχων πυροσβεστών, πως ο πυροσβέστης έχει τραυματιστεί στην παλάμη του χεριού του και χειρουργείται.

Αποκλειστική ευθύνη για την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ και τον τραυματισμό του Πυροσβέστη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να πάρει από τον ελληνικό λαό αυτό που της αξίζει.

Σε επικοινωνία που έγινε πριν από λίγο, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ εξέφρασε στους πυροσβέστες την πλήρη στήριξή του τόσο στα δίκαια αιτήματά τους, όσο και στις μελλοντικές ενέργειές τους!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης