Η κυβέρνηση υπό διάλυση

Έλληνες  16/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος

Αντιναύαρχος ε.α. (ΠΝ)

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες του δημόσιου παραληρήματος από τον Πρωθυπουργό. Η αρχή έγινε με την συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Χατζηνικολάου. Σε αυτήν την συνέντευξη ο Μητσοτάκης είπε απλούστατα ότι γνώριζε για τις παρακολουθήσεις αλλά δεν είχε σχέση με αυτές και ότι πίσω από αυτές κρύβεται ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιος αόρατος εχθρός. Βέβαια η αποπομπή του ανιψιού του Μητσοτάκη άλλα αφήνει να εννοηθούν. Επιπλέον η ύπαρξη αυτού του Υπουργείου σε απ’ ευθείας σύνδεση με τον κο Μητσοτάκη και όχι απλά η δημιουργία ενός τμήματος ή γραφείου, είναι δυνατόν να οδηγήσει τους συνειρμούς των σκεπτομένων πολιτών σε άλλες ευνόητες Οργουελικές ατραπούς.

Μετά τα δημοσιεύματα της προηγούμενης Κυριακής και τα ονόματα της λίστας Βαξεβάνη η οποία μέχρι τώρα δεν έχει διαψευσθεί από κανέναν, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ ήταν υπό παρακολούθηση. Αμέσως βγήκαν ειδήσεις ότι και ο κος Δένδιας ήταν υπό παρακολούθηση και γι’ αυτόν τον λόγο πιθανόν να δήλωσε παραίτηση και να την πήρε πίσω, πιθανόν και να μην έκανε τίποτε. Όμως τα σενάρια φούντωσαν για αντικατάσταση του κου Μητσοτάκη από τον κο Δένδια στην διακυβέρνηση της χώρας, είτε τον Ιανουάριο είτε στο τέλος της άνοιξης. Η κατάσταση μου θυμίζει τον γνωστότατο ήρωα Ιζνογκούντ, αλλά ο καλός και αγαθός χαλίφης των σχεδίων, ο Καραπουσάχ, σίγουρα δεν έχει καμμία σχέση με τον κο Μητσοτάκη. Δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν!

Την Τρίτη έγινε φανερό ότι υπάρχει μεγάλος αναβρασμός μεσα στον Νέα Δημοκρατία και πως οι ίδιοι οι βουλευτές της βρώμικης παράταξης θέλουν κάτι να γίνει, να φανεί κάποια κάθαρση, να αλλάξει με κάποιο τρόπο το σκηνικό. Πρέπει να γίνει κάτι για να σωθεί η παράταξή τους και να συνεχίσει τα σημαντικά της έργα, ήτοι την φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών, το ξεπούλημα των Εθνικών μας πόρων και την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας μας. Το σημαντικότερο όμως είναι για τους κυρίους αυτούς, ότι πρέπει να υπάρξει η επόμενη ημέρα, η ημέρα μετά τις ερχόμενες εκλογές. Πως θα καταφέρουν να βγούν στις κάλπες με τον κο Μητσοτάκη για αρχηγό; Όμως το πολιτικό τους μέλλον είναι αβέβαιο, αφού σύμφωνα με την δημοσκόπηση που ανέφερε ο κος Τριανταφυλλόπουλος, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χάνει το ένα τρίτο των ψηφοφόρων της, με το μεγαλύτερο μέορς από αυτούς να πηγαίνει στο Εθνικό Κόμμα των Ελλήνων. Οι προσπάθειες που μπορεί να κάνει η ΝΔ, είναι περιορισμένες γιατί η αντίπαλη εσωκομματική πλευρά των Σαμαρά και Καραμανλή, είτε με τους ίδιους είτε μέ άλλον μπροστάρη ή μπροστάρισα, έχουν ήδη δοκιμαστεί στο παρελθόν και έχουν αποτύχει οικτρά.

Μετά τα παραπάνω, είναι πλέον φανερό ότι το μέλλον του κου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού και προέδρου κόμματος είναι αβέβαιο και είναι απλώς θέμα χρόνου η αποχώρησή του από το προσκήνιο. Ήδη γίνονται αναφορές από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών αποτελεί «συνταγματική εκτροπή και παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας». Ζήτησε επίσης να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη γιατί το σκάνδαλο αυτό αλλοιώνει την Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, βλέποντας Ειδικό Δικαστήριο και ποινικές ευθύνες.

Όμως το πιό αξιοσημείωτο και περίεργο από όλα είναι ότι αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ δεν έχει κάνιε καμμία πρόταση μομφής και καμμία κίνηση για να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Αυτό διεγείρει πολλά και σημαντικά ερωτηματικά.  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πολιτική κερδισμένοι είναι αυτοί που ακολουθούν ξεκάθαρη και πατριωτική γραμμή. Οι πολίτες πλέον είναι απογοητευμένοι από το σύνολο σχεδόν της Βουλής και ψάχνουν να βρούν λύσεις. Η λύση είναι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο μόνος πολιτικός που τόλμησε να αμφισβητήσει το σύστημα και που προσπάθησε να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής και της εκμετάλλευσης και γι’ αυτόν τον λόγο τώρα υφίσταται τον εγκλεισμό της τιμής. Η μόνη ελπίδα είναι το Εθνικό Κόμμα των Ελλήνων και κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον κάθε σκεπτόμενο πολίτη, στον κάθε τίμιο βιοπαλαιστή, στον κάθε αγνό πατριώτη να ενταχθεί στην παράταξή μας.

Με τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης