Η νεολαία μας, δείχνει τον δρόμο - Τίμησε τους ήρωες του '21 σε όλη την Ελλάδα!

Έλληνες  26/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη και από την Κέρκυρα μέχρι Πάτρα, η νεολαία του κινήματός μας τίμησε τους ήρωες του 1821, δείχνοντας τον δρόμο για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Στην πρωτεύουσα της χώρας συναγωνιστές της νεολαίας των ΕΛΛΗΝΩΝ, μετέβησαν στο πρώτο Νεκροταφείο όπου και απέτισαν φόρο τιμής στον Αρχιστράτηγο Θ. Κολοκοτρώνη σε μια σεμνή τελετή. Έπειτα προέβησαν σε καθαρισμό αρκετών τάφων των αγωνιστών του 21. Οι τάφοι των Ανδρούτσου, Κανάρη, και Μακρυγιάννη είχαν αφεθεί στην μοίρα τους από το ανθελληνικό κράτος παρουσιάζοντας μια εικόνα ντροπής και θλίψης. Με όσα μέσα διέθεταν οι συναγωνιστές προέβησαν σε καθαρισμό των μνημείων αυτών των γιγάντων, πάνω στους ώμους των οποίων υπερήφανα στέκονται οι νέοι και οδηγούν την πατρίδα μας σε νέες σελίδες δόξας.

Παράλληλα στην Πάτρα συναγωνιστές της νεολαίας με επικεφαλής τον Σταύρο Μπιτσικόλη απέτισαν φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες της επανάστασης του 1821.

Στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος της νεολαίας απέτισε με την σειρά του φόρο τιμής στους ήρωες του 1821

Στην Κέρκυρα η νεολαία μας με επικεφαλής τον Ηλία Παπασταμάτη έπραξε το καθήκον της!

Το ίδιο και στη Λαμία από τον Αθανάσιο Σφήκα και τους συναγωνιστές...

Οι ενημερωτικές δράσεις της νεολαίας μας συνεχίζονται σε όλη την χώρα. Στην Λάρισα, στην Αθήνα, στην Λαμία, στην Πέλλα και στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Απελευθέρωση της Ελλάδος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης