Η ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης από το καθεστώς Μητσοτάκη

Έλληνες  22/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Το σύστημα Μητσοτάκη, φροντίζοντας πάντα τους ευνοούμενούς του, ποδηγετεί για άλλη μία φορά τη δικαιοσύνη, κάνοντας την έφεση τού καταδικασμένου για δύο βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Το ίδιο σύστημα Μητσοτάκη με φανερές πολιτικές πιέσεις και έναν όχλο να ωρύεται έξω από τα δικαστήρια, φρόντισε το δικαστήριο, και παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως, να καταδικάσει χωρίς στοιχεία τον ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη και να μην δώσει ούτε καν ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή του οδηγώντας τον στη φυλακή εξαιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ενεργούμενο του ανθελληνικού συστήματος που κυβερνά τη χώρα και βγάζει αποφάσεις κατόπιν εμφανών πολιτικών πιέσεων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνίζονται για την επαναφορά της Ελληνικής Δικαιοσύνης στη θέση που της αξίζει, ως πυλώνας ευνομίας και τελευταίο αποκούμπι του Έλληνα από κάθε είδους αυθαιρεσία.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης