Η πόλη των Πατρών έρμαιο του κομμουνιστή Δημάρχου

Έλληνες  09/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Αναμφισβήτητα η πόλη μας είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας. Δυστυχώς όμως με την εκλογή Πελετίδη η Πάτρα έχει καταντήσει μια πόλη παρατημένη, μια πόλη βρώμικη.

Θα σταθώ σε δύο περιστατικά. Ένα είναι η περιοχή του παλαιού Λιμεναρχείο στο λιμάνι του μόλου, περνώντας από εκεί μια βόλτα με τα πόδια διακρίνεις ότι τα εγκαταλελειμμένα κτίρια έχουν καταληφθεί παράνομα από ομάδες «Ρομά» και ομάδες λαθρομεταναστών. Όχι μόνο διαμένουν εκεί παράνομα αλλά κάνουν και εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο λευκής σαρκός και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Το δεύτερο ζήτημα είναι η μαρίνα στην περιοχή των Πελεκανέϊκων όπου μιλήσαμε με τον συναγωνιστή Δάκη ο οποίος είναι κάτοχος πλωτού και εκπαιδευτής. Μας εξέφρασε την απογοήτευσή του, γιατί παρά το γεγονός ότι ως κάτοχος σκάφους αυτός και άλλοι πληρώνουν κανονικά το ποσό που τους αναλογεί προς το κράτος, αναγκάζονται να δίνουν επιπλέον χρήματα ώστε να φωνάζουν ιδιώτες είτε για την συντήρηση ή για την αντικατάσταση φθορών. Επί της ουσίας ο δήμος είναι επιφορτισμένος με την συντήρηση της μαρίνας και όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι η κατάσταση στην μαρίνα είναι απελπιστική. Συγκεκριμένα οι πασαρέλες είναι σκουριασμένες και σπασμένες γεγονός που τις καθιστά επικίνδυνες για πρόκληση ατυχήματος. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο δήμος με τα έσοδα των εισφορών των πολιτών από τη μαρίνα έφτιαξε το νότιο πάρκο ώστε να κερδίσει ψηφοφόρους και να θεωρούν οι κάτοικοι της Πάτρας τι καλό και αξιόλογο δήμαρχο έχει η πόλη, αλλά η πραγματικότητα – όπως θα δείτε και στις εικόνες – είναι διαφορετική.

Αυτός είναι ο "υπερασπιστής" των μικρομεσαίων και μεροκαματιάρηδων, δήμαρχος.

Μετά από πολλά χρόνια όπου η Πάτρα συνεχίζει και έχει τον ίδιο δήμαρχο και βλέπουμε με λύπη ότι η πόλη μας έχει καταντήσει ένα γκέτο «Ρομά» και λαθρομεταναστών.

Έτσι, λοιπόν, και εμείς στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για να πάψει η πόλη της Πάτρας να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να εφαρμοστεί ο νόμος.

Ο Έλληνας πολίτης με μια εθνική κυβέρνηση θα ξέρει ότι με τα χρήματα που δίνει προς το κράτος θα παράγεται έργο. Ελάτε όλοι στον αγώνα που δίνουμε, μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη, για να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης