Η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ έφτασε!

Έλληνες  05/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τον τελευταίο καιρό παρά πολλές δημοσκοπικές εταιρίες, συστημικές και μη, εμφανίζουν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με τάσεις ανόδου. Δεν θα μπορούσαν βεβαίως να κάνουν διαφορετικά αφού και αυτές, βλέπουν πλέον ξεκάθαρα αυτό που βλέπουμε και όλοι εμείς στην καθημερινότητα και στον κοινωνικό μας περίγυρο. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και του κινήματος μας συνολικά, μια προσπάθεια που γίνεται για πραγματική ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε πριν από λίγες μέρες, όταν εντελώς παράτυπα και παράνομα φυλακίστηκε και ο τέως βουλευτής Αχαΐας, δικηγόρος και Εθνικός αγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης. Ένας άνθρωπος που για σχεδόν μισό αιώνα υπηρέτησε και υπηρετεί την Ελληνική Δικαιοσύνη και που δεν είχε ούτε μια σταγόνα μελάνι στο ποινικό του μητρώο. Ένας άνθρωπος 78 ετών που κάποιοι αποφάσισαν ότι αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία και τον βάφτισαν "εγκληματία" φυλακίζοντας τον εντελώς άδικα, την ίδια ώρα που αφήνουν στο απυρόβλητο ή με ποινές "χάδι" τους πραγματικούς εγκληματίες.

Είναι όμως ικανή μια φυλάκιση να σταματήσει τον εθνικό αγώνα; Η ιστορία έχει δείξει πως όχι. Η αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζουν και αυτή την δοκιμασία οι δικοί μας άνθρωποι είναι αξιομνημόνευτη. Άλλωστε στο τέλος, η αλήθεια πάντα θριαμβεύει!

Το Εθνικό κάλεσμα δια του ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ώρα των Ελλήνων έφτασε! Ο αγώνας δεν γίνεται για τα βουλευτικά έδρανα αλλά για τα εθνικά ιδανικά, για το μέλλον και ιδίως για την νέα γενιά, τα νέα ελληνόπουλα που η πολιτεία έχει φροντίσει όχι μόνο να τα αφήνει εκπαιδευτικά αθωράκιστα, αλλά να τα εκδιώκει επί της ουσίας από την πατρώα γη, κλέβοντας τα όνειρά τους και αφήνοντας έτσι την πατρίδα να μαραζώνει.

Δεν έχει σημασία αν είσαι ή όχι επώνυμος. Αν είσαι γνωστός ή άγνωστος. Αν βαρέθηκες τις ψεύτικες υποσχέσεις, τα κούφια λόγια, τα ίδια υποκριτικά πρόσωπα και τα εικονικά χαμόγελα λίγο πριν τις εκλογές, τότε ήρθε η ώρα να τολμήσεις!

Ο μόνος δρόμος για να ευδοκιμήσει η πατρίδα ξανά είναι με την δική σου συμμετοχή. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά καθήκον. Η πεποίθηση ότι θα μας σώσουν οι ίδιοι άνθρωποι που μας κατέστρεψαν, ήταν και είναι διαχρονικά το λάθος του λαού μας, διαιωνίζοντας έτσι τον ακατάπαυστο πλουτισμό τους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να σηκωθούμε άπαντες από τον καναπέ και να αγωνιστούμε σαν μια γροθιά για τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την μεγάλη εθνική και κοινωνική αλλαγή.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης προσωπικά αλλά και όλα όσα πρεσβεύει το Κίνημα μας, δηλαδή η Πατρίδα, η Θρησκεία και Οικογένεια διώκονται ανηλεώς από το πολιτικό σύστημα εξουσίας; Είναι απλό, ανατρέξτε στις ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή και ιδιαίτερα στις επιτροπές εκεί που κυριολεκτικά, η αλήθεια τσάκισε κόκκαλα. Για αυτούς, δεν έπρεπε να ξανασυμβεί ποτέ αυτό -άλλωστε είναι πάγια τακτική του πολιτικού συστήματος να κρατάει ερμητικά κλειστά τους φακέλους με τα σκάνδαλα τους- για εμάς, πρέπει να γίνει εκ νέου, το ταχύτερο δυνατόν ώστε επιτέλους να γίνει πράξη η πολιτική κάθαρση που τόσο έχει ανάγκη ο δοκιμαζόμενος Λαός μας . Να ακουστεί ξανά στην Εθνική αντιπροσωπεία η φωνή της αλήθειας και του δικαίου, με μοναδικό γνώμονα πάντα την ορθή και πραγματική ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένει η αιχμή του δόρατος της εθνικής αντιπολίτευσης. Είναι η παράταξη στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι θέλουν να αγωνιστούν ανιδιοτελώς για την πατρίδα.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης