Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά της ακρίβειας!

Έλληνες  05/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δέκα και πλέον χρόνια φωνάζει ο Ηλίας Κασιδιάρης εντός και εκτός βουλής ό,τι για την αυτάρκεια και την απεμπλοκή της ελληνικής οικονομίας από τους ξένους δανειστές, θα έπρεπε άμεσα να είχαμε αρχίσει τις εξορύξεις στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων που διαθέτουμε στο Ιόνιο, νοτίως της Κρήτης αλλά και πιο ανατολικά, στην περιβόητη λεκάνη του Ηροδότου που εφάπτεται με την αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου. Ήδη, οι Κύπριοι αδερφοί μας έχουν ξεκινήσει τις γεωτρήσεις. Εδώ στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση. Αν είχε εισακουστεί τότε, σήμερα θα είχαμε ενεργειακή αυτάρκεια, θα είχαμε την χαμηλότερη τιμή καυσίμων και θα τροφοδοτούσαμε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή βιομηχανία, φέρνοντας τεράστια έσοδα στην Ελληνική οικονομία.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή έχει διατρανώσει, ό,τι με την θεσμική του παρουσία στην επόμενη Βουλή θα πιέσει για να αρχίσουν άμεσα οι έρευνες. Να ξεπεραστούν επιτέλους φοβικά σύνδρομα και γραφειοκρατία, ώστε να ανθίσει και πάλι η Ελληνική βιομηχανία και να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους μας.

Το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 19:00, στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ακρίβεια που έχει γονατίσει τις ελληνικές οικογένειες και ένα τεράστιο ΝΑΙ στις εξορύξεις ελληνικού λιγνίτη, πετρελαίου και φυσικού αερίου!

Καλούμε τους φίλους του κινήματος αλλά και τους απλούς πολίτες να βρεθούν κοντά μας, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές Μητσοτάκη και να συζητήσουμε τις δικές μας προτάσεις για την ενεργειακή αυτάρκεια της πατρίδας μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης