Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έλληνες  04/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ο «καλλιτέχνης» Στάθης Δρογώσης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις αναρτήσεις του στο twitter, καθώς απεκάλεσε τους πολίτες οι οποίοι έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν (ασκώντας ένα νόμιμα κατοχυρωμένο συνταγματικό τους δικαίωμα), ως  «ψέκια» (δηλ. ψεκασμένους), «καραγκιόζηδες» και «καθάρματα».

Φαίνεται ότι στην περίπτωση των Δρογώση-Γεωργιάδη βρήκε εφαρμογή το λαϊκό ρητό «κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», καθώς δεν πέρασε πολύς χρόνος και ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να τον υπερασπιστεί δημόσια και να του αποδώσει τα εύσημα για τις αισχρές αυτές αναρτήσεις του.

«Δεν έχω την Τιμή να σας γνωρίζω κύριε αλλά σας παραδέχομαι που τολμήσατε και μπήκατε μπροστά παρά τον εκφοβισμό που υφίσταται όποιος υπερασπίζεται το αυτονόητο εδώ μέσα».

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, για ν' αντιληφθούμε ότι ο θρασύς Γεωργιάδης υιοθετεί πλήρως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του Δρογώση για τους Έλληνες πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Το δείχνει άλλωστε αυτό και η πολιτική που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Γεωργιάδης μαζί με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς υπουργούς, θεσπίζοντας εξοντωτικούς αντισυνταγματικούς περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους.

Βλέπουμε πολύ καθαρά πώς αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη όσους πολίτες υπερασπίζονται την διατήρηση των δημοκρατικών ελευθεριών. Με λασπολογία, ύβρεις και εξοντωτικά μέτρα.

Να είναι όμως σίγουροι ότι αυτή η απροκάλυπτη επίθεση στον ελληνικό λαό δεν θα τους περάσει. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ με τη δημιουργία ενός μεγάλου κύματος διαμαρτυρίας και με αυξανόμενη φθορά της Κυβέρνησης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης