Καθαρισμός και αποψίλωση στο λόφο της Κεραίας στο Γέρακα από τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  13/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου, κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ με την υποψήφια στην Ανατολική Αττική, Ιωάννα Καραδήμα, το στέλεχος του κόμματος, Στέφανο Γούλα και φίλους από την περιοχή, προέβησαν σε καθαρισμό και αποψίλωση στον Λόφο της Κεραίας στον Γέρακα.

Ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα κατοίκων της περιοχής βοήθησαν στον καθαρισμό του λόφου από σκουπίδια και στην αποψίλωσή του. Να σημειώσουμε, ότι ο συγκεκριμένος Λόφος, παρότι βρίσκεται στον οικιστικό ιστό του Δήμου Παλλήνης, δεν ανήκει σε αυτόν αλλά στην κρατική… ΕΡΤ, η οποία παρά τα κονδύλια και τους φόρους που εισπράττει δεν φρόντισε για την περιποίηση του χώρου και την γενικότερη προστασία του, ειδικά αυτή την περίοδο των πυρκαγιών. Πού να προλάβει εξάλλου όταν έχει αναλάβει την κυβερνητική προπαγάνδα.

Γι’ αυτό και οι κάτοικοι της περιοχής, ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία ώστε να αποτρέψουν τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι παρόντες, με την κοινωνία, για την κοινωνία. Καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης