Κασιδιάρης κατά Μπακογιάννη για τους «Αθηναίους» αλβανούς

Έλληνες  27/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ιδρυτής του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, απάντησε στον Δήμαρχο Μπακογιάννη για το νέο αφήγημά του περί «Αθηναίων» αλβανών, με παρέμβασή του στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα το Σάββατο. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτησή του.

Ηλίας Κασιδιάρης:

«Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, το οποίο ίδρυσα και εκπροσωπώ μαζί με πληθώρα εκλεκτών συμπατριωτών μας έχει εξαρχής επισημάνει τον μείζονα κίνδυνο που πηγάζει από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος του Μητσοτάκη, του Μπακογιάννη, του Βορίδη και των συνοδοιπόρων τους είναι η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από πάσης φύσεως αλλοδαπούς, που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και έχουν αμέτρητα ευεργετήματα απ’ όλες τις ελλαδικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών. Σε αντίθεση με το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνίζεται για μία Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Πάγια επιδίωξή μας η καταπολέμηση του μοναδικού ρατσισμού που κυριαρχεί σήμερα στη χώρα, του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο έχω μηνύσει για το σκάνδαλο του «Μεγάλου Περιπάτου» για την κατασπατάληση δύο εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε προσφάτως στα Τίρανα με στόχο να αναδείξει τον αγώνα του υπέρ του πολυπολιτισμού. Έδωσε, μάλιστα, συνέντευξη στο Euronews Albania (θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με τον αλβανό τουρίστα, που σήμερα αποτελεί κομμάτι της νεοελληνικής πραγματικότητας). Εκεί ανέδειξε το νέο πρόσωπο της αφελληνισμένης Νέας Δημοκρατίας, που όπως βροντοφώναξε πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στη Βουλή «με υπερηφάνεια βλέπει την κοινωνία μας να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική». Ο ανιψιός του, λοιπόν, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ανακάλυψε τη νέα «ευγενή» τάξη των «Αθηναίων» αλβανών. Σύμφωνα με αυτήν την θεωρία υπάρχουν προφανώς και πακιστανοί «Αθηναίοι», νιγηριανοί «Αθηναίοι» και σε κάποιες σκοτεινές γωνίες της 6ης δημοτικής κοινότητας μπορεί να ανακαλύψεις λίγους, φοβισμένους και κρυμμένους Αθηναίους, που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν Μπακογιάννη και σήμερα δρέπουν τους καρπούς αυτής  της σοφής επιλογής τους. Ο φέρελπις γιος της Ντόρας αναφερόταν προφανώς στα «άξια εκείνα παλικάρια» που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό και αποδεικνύουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην πατρίδα μας, επιδεικνύοντας σε αναμνηστικές φωτογραφίες τον αετό της μεγάλης αλβανίας. Αλλά και στους «εκλεκτούς» συμπατριώτες τους, που έχουν διαπρέψει τις τελευταίες δεκαετίες σε όλες τις «ευγενείς» δραστηριότητες, όπως οι ένοπλες ληστείες, οι απαγωγές, οι δολοφονίες και ούτω καθ’ εξής. Προφανώς δεν συνδέω μία εθνοτική ομάδα με εγκληματικές ενέργειες, τα επίσημα στοιχεία και οι δείκτες εγκληματικότητας, όμως, είναι αμείλικτα.

Δεν ξέρω αν ο Μπακογιάννης με την αναφορά του σε «Αθηναίους» αλβανούς εννοούσε κάποιους απευθείας απογόνους του Θεμιστοκλέους, του Περικλέους, του Ικτίνου και του Καλλικράτη και ακόμα περισσότερο του Πλάτωνος, στην ακαδημία του οποίου «διαπρέπουν» σήμερα εκατοντάδες αλλοδαποί εμπορευόμενοι ναρκωτικά. Δεν ξέρω αν ο Μπακογιάννης γνωρίζει τις παραπάνω λαμπρές προσωπικότητες της Αρχαίας Ελλάδος. Ένα, όμως, είναι σίγουρο. Πώς με την πολιτική του προσπαθεί να παραδώσει στη λήθη τα πρόσωπα αυτά, τα έργα και τις κληρονομιές τους. Δυστυχώς, όσα δεν κατάφερε ο πανδαμάτωρ χρόνος και οι αμέτρητες στρατιές βαρβάρων κατακτητών, κινδυνεύει να τα υποστεί σήμερα η Ελλάς. Αναφέρομαι στην εθνολογική και πολιτισμική αλλοτρίωση του λαού μας. Στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που υπηρετείται από το υπάρχον σύστημα εξουσίας είναι η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού και πολιτισμού από ένα μείγμα αλλογενών στοιχείων χωρίς κανένα κοινό εθνικό και ιστορικό υπόβαθρο. Όσοι αντιστέκονται σ’ αυτήν την βίαιη επιβολή, καταδιώκονται ανελέητα και αυτός είναι σήμερα ο ένας και μοναδικός λόγος που βρίσκομαι στη φυλακή. Όπως συμβαίνει πάντα σε περιόδους σκληρών διωγμών κατά της ελευθερίας της έκφρασης και της σκέψης, έτσι και σήμερα η διάσωση του εθνικού μας πολιτισμού επαφίεται αποκλειστικά και μόνο στον πατριωτισμό μας και στις αντοχές κάθε Έλληνα. Στη μεγάλη μάχη που μαίνεται για τη διαφύλαξη και τη διάσωση της Μεγάλης Ιδέας της Ελλάδος πρέπει όλοι ενωμένοι να σταθούμε στην πρώτη γραμμή. Στην τελευταία εκλογική μάχη για την Αθήνα η παράταξη που εκπροσωπώ έλαβε υψηλό ποσοστό, κοντά στο 12%. Πρόκειται για τη μαγιά της εθνικής αντίστασης. Πολύ σύντομα θα αυξηθεί και θα πληθύνει για να διεκδικήσει μία μεγάλη αι ελεύθερη Ελλάδα».

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης