Κυβερνητική απάτη: Τα γυρίζουν τώρα οι τηλεδικαστές για το εμβόλιο

Έλληνες  02/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Ευστάθιος Δαφνομήλης

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ. Και το γνώριζαν οι ειδικοί. Επικοινωνιακό λάθος λένε τώρα. Οι ανεμβολίαστοι συνεχίζουν τα τεστ, οι εμβολιασμένοι όχι.

Η κυρία Αθήνα Λινού είναι Ελληνίδα ιατρός, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής.

Η κυρία Λινού λέει από χθες, αυτό που είναι γνωστό σε εμάς τους «ψεκασμένους» εδώ και μήνες (αφού είχαμε το παράδειγμα του Ισραήλ και άλλων κρατών), πως οι εμβολιασμένοι διασπείρουν εξ ίσου την νόσο και δεν υπάρχει λόγος διαχωρισμού τους από τους ανεμβολίαστους.

Με αυτό ως δεδομένο πλέον είναι γεγονός πως το "τείχος ανοησίας" που νομίζουν ότι χτίζουν κάποιοι, είναι μια τεράστια απάτη.

Με αυτό ως δεδομένο είναι γεγονός πως την διασπορά δεν μπορεί να την σταματήσει το εμβόλιο.

Με αυτό ως δεδομένο, αφού η διασπορά είναι ανεξέλεγκτη, μας δίνονται κάποιες συγκεκριμένες επιλογές δράσης: Είτε να συνεχίσουμε τις ίδιες αποτυχημένες πρακτικές (λοκντάουν μέχρι να λιώσουν οι πάγοι της Αρκτικής), είτε να αντιμετωπίσουμε ως βεβαιότητα πως θα το περάσουμε όλοι ως νόσο είτε ασυμπτωματικά είτε με συμπτώματα, και να χαράξουμε νέα στρατηγική βάσει αυτού του γεγονότος.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και η επένδυση σε θεραπείες και πρακτικές καταστολής συμπτωμάτων είναι μονόδρομος.

Όμως αυτή η περίπτωση δεν ευαρεστεί τις φαρμακευτικές. Και αυτό είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ποια θα είναι η συνέχεια.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης